TUREN ÄR INTE PÅ MIN SIDA

Tja, turen är verkligen inte på min sida just nu. Sitter i skolan och tänkte fixa lite inlägg (eftersom internetet inte funkar hemma) men då är alla mina bilder borta som jag skulle använda, helt borta, åh jag blir så trött! Jag får väl slänga upp lite insiration istället och jag lovar att det kommer bli bättre här på bloggen snart, ska bara fixa nätet.. Have a nice day! 
 

INGET INTERNET

Hej på er, jag har för tillfället inget intrenet här hemma så det är väldigt svårt att blogga. Men jag tänkte ändå försöka uppdatera er lite, är hemma idag för jag vaknade med världens migrän och har knappt sovit något på hela natten. Nu vet ni iallafall varför det kommer vara lite svårt med uppdateringarna dom närmaste dagarna, jag får passa på när jag är i skolan och hos Erik. Hoppas ni har en bra måndag (om man ens kan ha det)

YOLLIBOX

Hej på er, igår kollade jag inte ens mot en dator och det var så himla skönt, så jag tänkte att jag får ta igen det lite idag. Jag och Erik ska slänga på en film nu och bara mysa med varandra (och Yollibox) för det är ju det perfekta vädret till det, vem vet en och annan bulle kanske slinker ner. Ha en bra regning söndag! 

MY NEW GOLDEN MOBILE SHELL

Hej på er, det är äntligen fredag och skolan har slutat. Just nu befinner jag mig hemma hos min mormor som för tillfället ligger på sjukhus, så vi ska ta hand om hennes hundar från och med idag, kommer bli så mysigt!! Jag har förövrigt på mig mitt nya linne, ringar och armband idag, super snyggt med guldiga smycken, jag var helt anti det förut men det är ju as ballt!
 
However, vad tycker ni om mitt nya as-snygga iPhone skal?  Jag diggar det verkligen och med nya uppdateringen bilr allt så himla fint. Min dator dör när som helst så vi får höras ikväll, om inte, ha en grym fredag! 

FINALLY

 

BLOPPIS

1. As snygg blus från Vero Moda knappt använd / xs / 100:-
2.Fint linne från Gina Tricot / xs / 80:-
3.Snygg tröja / ljusrosa / xs / 100:-
4. Snygg stickad tröja från Urban Outfiters sparsamt använd / xs / 100:-
5. Snyggt dödskalle-linne / s / 50:-
6. Jättefin blus från Vero Moda sparsamt använd / xs / 80 :-
7. Fin blus från Bikbok som ny / xs / 80:-
8. Dösnygg magtröja från topshop aldrig använd / xs / 50:-
 
Komentera här eller på facebook om ni är intresserade, kollar inte mailen så ofta så det är smidigare om ni gör det här, först till kvarn! 

A/Q

Älskar din blogg :D Jätte fina bilder och inspiration. Men jag som är häst tjej vill såklart också ha mer om ridningen :) 
Åh tack så mycket, blir så glad! Det är verkligen jättebra att ni skiver vad ni vill se mer av, det hjälper mig massor! Jag ska försöka blogga mer om mina hästar osv :)
 
Vart är 'jackan' köpt? :)
Den kommer från MQ.
 
Varför slutade du på glädje?
Det var många olika anledningar, för det första hade jag jobbat där i nästan 2 år så kände mig ganska klar och nu när skolan började hade jag inte tid att jobba de som dom ville. Pricken över iet var att dom skulle byta ägare och då passade jag på att sluta, men nu känner jag att jag behöver ett jobb ändå så ska söka lite annat! 

THURSDAY MORNING

Godmorgon på er, vaknade tidigare idag igen så hann sätta mig vid datorn lite. Idag ska vi orientera hela dagen i skolan, vilket jag tycker är otroligt tråkigt, men efter det hade jag tänkt att gå förbi gymmet. Nu ska jag laga mig lite frulle, ha det bra!

LATEST ON INSTAGRAM

1. En sensommardag // 2. I gymmet med en grymt insirerande bok! // 3. Mys i sängen med mina juicy couture.
4. Innan utgång // 5. The perfect bag // 6. Jag och min älskling i Stockholm.
 
Följ mig, glimman heter jag där!

NEW IN

Efter skolan sprang jag ner till stan och jag fick med mig lite smycken hem, massa ringar och två armband + två dö-snygga linnen men funderar på att lämna tillbaka det ena. Jag ska nu åka iväg till Paxon och jag hoppas verkligen att han mår bättre idag, lilla gubben. Hörs senare för tänkte lägga upp lite från bloppisen!

BREAKFAST

Godmorgon på er, vaknade tidigare än vad jag skulle idag så ställde mig och gjorde lite bananplättar, dock hade jag lite för lite ägg i så dom gick bara sönder haha. Nu ska jag börja göra iordning mig och sen åka till skolan, börjar bli så himla förkyld och jag är verkligen inte sugen på det. Ha det grym dag!

FYLLD PAPRIKA

Min maträtt blev verkligen succé! Fylld paprika med kokt potatis, fyllningen blev riktigt god (berodde nog på all chilli jag hade i) och såsen var perfekt. Och inte nog med det, det är svinlätt att göra så verkligen alla kan göra det, gröp ur en paprika och imprivisera lite (du kan ta i vad du känner för) och man kan ha klyftpotatis, kokstpotatis eller vad som helst till, just go for it! 

BLACK AND WHITE

Bilder tagna av fina Matilda
 
Hej på er, efter en stressig och panikartad morgon fick jag tillslut på mig mina älskade boyfriend byxor och en sjorta, det jag egentligen hade tänkt mig hade mamma slängt i tvätten så jag fick tänka om, och jag hade typ 3 minuter på mig. MEN jag överlevde så det var inte hela världen haha. Hur har eran dag varit då? Själv har jag sprungit på stan och jag fick med mig lite nytt smink hem och nyss lagade jag mat till hela familjen och det blev urgott, hur nice?! 
Men nu ska jag ägna min tid åt Erik eftersom han åker till Lanvetter inatt för att hämta sin syster så måste han sova tidigt. 
 
 

MONDAY EVENING


Hej, har ni märkt någon skillnad? Jag har suttit hela eftermiddagen och fixat ihop en ny design till bloggen som jag personligen tycker om riktigt mycket! Hela kvällen har jag varit i stallet hos Paxon och han är på bättringsvägen men ändå inte riktigt frisk, stackarn. Om han inte är feberfri om 2-3 dagar måste vi åka in med honom till veterinären. 
Eftersom jag har så mycket nu efter skolan med plugg och Paxon + att jag ska söka ett nytt jobb, jag har ju slutat på Glädje, så får bloppisen komma upp tidigast i helgen. Kram.

MY FAVORITE PRODUCTS



Tänkte som sat tipsa lite om mig favorit produkter till håret. Den första är Batiste torrschampoo som är helt otroligt! För det första finns det massa olika goda lukter med den här rosa är min favorit, håret blir direkt frescht igen och man får en bra volym som håller hela dagen. 69 kronor på Kicks och det är verkligen det bästa torrschampoot jag har haft, finns även till brunetter!


Den andra är Bed Heads After Party som är typ som silikondroppar till håret, när håret är lite risigt så brukar jag  ta i en klick, speciellt i topparna för får man i för mycket blir håret lätt flötigt. 399 (tror jag) kronor.


Tror jag har tipsat som detta värmeskydd från Lernberger Stafsing förut men det är så bra. Det har till och med fått pris för att det är så bra, jag tar alltid i det i håret när jag plattar eller lockar det och det gör verkligen skillnad, mitt hår är inte alls så slitet längre! Från Kicks 179 kronor.



Det sista är ett typ at värmeskydd från Bed Head som jag tar i håret när jag fönar det (vilket jag inte gör så ofta) men det luktar så otroligt gott, man luktar verkligen godis i håret efter. Man får en otroligt volym i håret också, jag tror man kan använda det när man plattar håret också men det brukar inte jag. Ca. 200 kronor.

Q/A

Vart köpte du byxorna? Jättefina!
Tack! Min mamma köpte dom till mig på en second hand butik här i Skövde, men jag vet att både TopShop och Urban Outfiters har haft byxor som ser exakt likadana ut men det är inte levi's då :)
 
Åh, vad synd att den vita blusen är såld!! :/ den var sååå fin, får jag fråga var den var köpt? :) kram
Den har jag köpt i Göteborg för något år sen på Chelsa eller vad den heter! 
 
Vart kommer tröjan ifrån?
Tro det eller ej men den kommer från Gina Tricot. 
 
Så sjukligt snyggt!
Tack så himla mycket, så uppmuntrande och roligt att få sånnahär komentarer! kram.

LOVE THIS

 
 
I flera veckor har jag varit ute i skogen (haha tro det eller ej, men jag får så konstiga idéer ibland) och letat efter dom perfekta grenarna till en stege och idag gjorde jag äntligen klart den. Och enligt mig själv tycker jag att den är snygg & praktisk.
Och när jag städade idag passade jag också på att rensa hela min garderob och hittade massa kläder som jag aldrig använder länge, skulle ni vara intresserade av en stor bra bloppis de närmaste dagarna? 

COOKIE MONSTER

 
Igår ställde jag mig och gjorde typ 70 bullar och goda blev dom också! Snacka om att jag kommer bli en sån där gammal "bull-mormor" när jag blir äldre, men det är ju så himla roligt att baka, speciellt när det blir gott. Så numera har vi flera påsar med bullar i frysen men med bullmonster till pappa och pojkvän kommer dom nog snart vara slut.

COZY SUNDAY

Hej på er, igår var jag fast i stallet nästan hela dagen. Planeringen var att åka på min och Paxons första tävling men när jag kom till stallet hade han 40 graders feber (vilket är ganska mycket) så han får fått stå inne nu dom här dagarna och kommer även göra det imorgon. 
Har precis kastat i min lite lunch och ska nu fortsätta städa mitt rum, därav har jag inte bloggat och eftersom jag inte ens sitter vid min dator nu har jag inga bilder på denna så det får bli lite blandade inspirations bilder, see you later. 

MY NEW LOVE

Den är verkligen perfekt till allt. Så jäkla nice, från h&m. 
 
 
 
 

SILVER SHOES

 
 
 
 
Tja, det är äntligen fredag och vi hade som vanligt en kort skoldag på fredagar. Idag har jag på mig mina nya boyfriend jeans från h&m som jag trycker är riktigt snygga med höga klackar till, mums. Ska snart göra iordning mig lite för senare ikväll ska vi iväg på kalas med god mat och massa tårta. Men innan det ska jag springa ut till min kära pojkvän som håller på att bygga ihop deras hemma-gym. Kommer bli grymt när vi har ett riktigt gym så nära hemma, goodbye Actic. Ne men hoppas ni får en grym fredag! 

WHAT A ROUGH DAY

 
 
 
 
Bara för att jag inte riktigt har hunnit fixa några bra blogginlägg idag (träningen idag tog flera timmar och det var inte en bra dag kan jag säga) så jag slänger upp lite insiration istället. Min nya favorit är helt klart Victoria Törnegren som har grym stil! Men nu ska jag lägga min i sängen för mina ögon går i kors, så trött efter denna dag som bara gått emot mig, det enda som har gått bra är kakan jag bakade förut som blev utsökt. 
 

RÉBELLE

 
Godmorgon, blir snart upphämtad av mamma som skjutsar mig till skolan, men tänkte först göra ett litet morgoninlägg. Idag har jag på mig en tröja jag köpte igår, och jag diggar den verkligen! Efter skolan ska jag skynda mig hem för att rida (träna med tränare) så det blir ännu en hektisk dag, kram på er. 

MY LOVELY PANTS

 
 
 
 
Bilder som Matilda har tagit.
Hej på er, idag sken solen här i Skövde och det var himla mysigt. På foto lektionen passade vi på att ta lite outfit bilder hit, är det inte lite roligare med mer proffsiga outfit bilder? Jag hade iallafall på mig mina hellånga levi's byxor idag för första gången, men jag diggar dom verkligen och dom kommer nog bli en ny favorit! Efter skolan drog jag och unnade mig lite andra saker som jag kan visa imorgon, för nu ska jag och Erik kolla på Kon Tiki eftersom vi har varit tillsammans i 10 månader idag, he will allways be mine ♥
 

BLUEBERRY PIE

Jag fick världens godaste blåbärspaj hemma hos Linn förut, efter ett par bitar va min tunga mörkblå haha, men det spelar ingen roll eftersom blåbär är något av de godaste bären som finns! Och som ni kanske märker är bloggen fortfarande under process men jag försöker att få den klar så fort som möjligt. 
Nu ska jag och Erkan kollar på Torka aldrig trårar utan handskar, åh jag har så höga förhoppningar om den serien! 
 

DETAILS

Bilder tagna av Linn.
Hej på er, jag har haft en riktigt hektisk dag idag, hela veckan kommer nog tyvärr bli det. Efter skolan träffade jag Linn och gjorde det vi är bäst på -gå i affärer och äta. När jag kom hem fixade jag lite skoluppgifter och skötte om min häst, en bra dag helt enkelt!

MOBILBLOGG


Äntligen så har jag köpt ett 35mm objektiv, det är så grymt! Men eftersom jag inte har fotat med nikon på hur länge som helst håller jag på att "lär om mig" lite, men nu kommer det komma massa mer fina bilder.
Nu ska jag krypa ner vid tvn för att vänta på att Mistresses (premiär på 3an vid 22.00) ska börja, bra dag! 

I JUST LOVE PINK

Kvällen slutar bra men en urgod smoothie och äppelpaj efter en rolig dag, vi var iväg på världens största loppis i Tidan förut, jag fick med mig en lite klocka och en kamera stativ för 175(!!) kronor, sånt kap!! Och imorgon ska jag iväg och köpa ett 50mm objektiv till kameran, så himla taggad. Men nu ska jag slänga på en film med familjen, nattinatti.

THE PERFECT JACKET

Jag letar som en galning efter en snygg kappa/ blazer och har nu hittat några, det är ju så snyggt nu i höst. Bikbok har några riktigt snygga nu men dom finns inte i butiken i Skövde och dom jag har sett finns bara kvar i large, någon som känner igen sig haha? Men dessa kappor är från Bikbok, Tiger of sweden (Nelly.com) och Versace Jeans (Nelly.com). Vilka tycker ni är snyggast, eller har ni några tipps på snygga kappor? 

A LOVELY DAY

En härlig kväll väntas med god mat och mycket godis (det är faktiskt helg) och film. Allt jag gör med min älskling är bra, oavsett om vi skulle vara inlåsta i en grotta skulle allt vara prefekt ändå, his my everything. Men nu ska jag dra för att förbereda inför våran myskväll.

UR MIN GARDEROB

 
Eftersom det nu är höst vill jag fylla ut garderoben med lite nytt så tänkte kolla om det finna någon som är intresserade av en mini-bloppis. 
Blus från Ajlajk använda en gång / ljusblå / xs/s
Fin blus sparsamt använd / vit / xs
Snygga levi's shorts aldrig använda / svarta / xs
Snygga levi's shorts aldrig använda / blåa/ s/m
Snygga höst&vinter skor använda max tre gånger, lite fodrade, ordinarie pris 800:- / svart skinn / 37 (men passar en 36a)

Bea Szenfeld

 
Godmorgon, gick som sagt upp tidigt imorse för att göra klart en skoluppgift och om 40 minuter dra mig till stallet för att hjälpa Linnéa med badning, klippning osv. Men det var egentligen inte det jag skulle blogga om, utan det var Bea Szenfeld, en GRYM designer som hade föreläsning för oss i skolan igår. Hon hade även med några sina konstverk på modeveckan, hon är någon av den mest inspirerande människa jag träffat! Det coolaste är att hon faktiskt göra nästan ALLT i bara papper, hur coolt?
 

friday evening

 
Det håller på att ske lite förändringar här på bloggen just nu så det kommer se lite konstigt ut ett litet tag, men vi skyndar oss! Här är iallafall min outffit för idag, och efter två dagar med stilettklackar har jag väldigt ont i fötterna nu, men jag vill hinna använda dom snygga skorna innan hösten kommer. 
Här hemma ikväll har vi haft en taco-kväll med halva släkten och grannar, härlig fredag! Men nu ska jag och my love krypa ner i sängen och njuta av att det är helg. Imorgon är det tidig uppstigning.
 

black'n white

Goodnight and sleep well. 

hej igen

 
Hej på er, haft en bra sommar? Det har iallafall jag haft och därav min otroligt dåliga uppdatering, men nu ska bloggen komma till liv igen, bra va? Jag hinner dock inte blogga så mycket idag för nu är jag helt död efter en lång skoldag och träning med Paxon, men sålänge får ni en av alla bilder som Linn tog på oss här om dagen.