Colors

Det här armbandet fick jag med mig hem från Hunnebostrand igår, gillar det massor! Nu är vi äntligen påväg hem, jag har haft tre bra dagar med sol och mycket shoppande, men nu saknar jag min älskling så det skriker om det.


Roadtrip

Hej, igår var det superfint väder igår så vi solade, åt god mat och gick en sväng på smögenbryggan. Idag är det lite sämre så vi har varit runt i grebestad, smögen och hunnebostrand, men nu är vi tillbaka i Kungshamn. Ha en bra kväll!

 

godmorgon

Hej på er, jag tänkte göra ett litet snabbt inlägg innan jag drar. Snart åker jag ner till Kungshamn i några dagar och njuter lite av västkusten, det kommer bli så härligt. Dock ska inte Erik med eftersom han jobabr och jag har inte sovit utan honom på nästan 1 år, jag kommer sakna honom så fruktansvärt mycket. 
Hur som helst, jag tar nog inte med datorn så jag uppdaterar mer när jag kommer hem och tills dess får det bli mobilbloggning. Ha en bra dag, puss och kram.

frågor och svar

har du köpt Victoria's secret i skövde??

Nej det har jag inte, men en affär i Tibro har faktiskt Victorias secret bodysplash och bodylotion! :)
 
hej! Kan inte du göra ett inlägg med dina favorittypsnitt och vad dom heter? :)

Hej, jo självklart kan jag det! Här är några av mina favoriter, men det finns så himla mycket att välja mellan så det är svårt att utse bara några. 
 

Thai house

Åh det är så tråkigt väder ute idag, regnet bara öser ner. Startade dagen men världens bästa film, oblivion, och nu är jag och Erik påväg till Thai house för god lunch. Har också på mig min nya tröja idag och smycken till, så snyggt ihop!!


new in

Från Vila, 300 kronor.
Från Odd Molly, 950 kronor.
Från Mits, 149 (!!) kronor. Det var värsta rean, helst sjukt. Dock är den så himla mycket finare på, ryggen är helt öppen också. 
Från Size8Needle, 80 kronor, också världens rea. 
Jag fick också med mig lite smycken och en necessär hem.
 
 

paxon

Bild från träningen i förrgår.
 
Jag tror jag har den bästa hästen någonsin. Han gör allt jag ber om, en riktigt gentleman och han skötte sig super på träningen även fast han tyckte det var väldigt jobbigt. Nu börjar det spricka upp och det har slutat regna så jag ska snart ta cykeln bort till stallet och fortsätta på övningarna jag fick i läxa haha. Det kommer kanske en liten film från träningen, vad säger ni? Kram.

Mobilblogg

Godmorgon på er, jag är helt slut idag efter igår. Men vid 6 ikväll går jag på det igen, men innan det ska jag till stallet.


jag älskar dig

Du är det bästa jag vet, det kommer alltid vara vi ♥

stockholm

Haha jag dör av skratt när jag ser mig och Erik på den här bilden!!
 
Vi hade iallafall två riktigt bra dagar uppe i Stockholm med väldigt god mat på både Berns och Friday's och en härlig stund skansen. Nu ska jag snart bege mig mot jobbet igen, långpanna idag, från 11 till 11. 
 

Mot fest

Är påväg till 20årw festen nu, och har på mig min nya Odd Molly som jag köpte i Stockholm. Älskar den!! ❤


Rådhuset

Tjena, jag och Lisa sitter på rådhuset och njuter lite. Träningen i morse gick väldigt bra och han lyssnade prefekt, bilder kommer imorgon för snart hämtar mamma och pappa upp mig och sen vidare mot 20års fest. What a nice day.


Some shopping

Här får ni en liten smygtitt på en liten del av dagarnas shopping, men nu ska jag till stallet för att rida min Paxon en gång innan träningen imorgon. Äntligen kan jag komma igång med hans och min träning!!!


Allsång på Skansen

Hej! Vi har det riktigt bra här i huvudstaden, jag har hunnit shoppa lite idag också. Men nu ska vi ner till lobbyn och käka lite, sålänge får ni en bild på mig och min älskling från allsången ❤


victoria secret

Idag har jag, mamma och Erik varit runt i stan och inhandlat lite behövliga saker (om man kan kalla det så) Jag fick med mig ett par skor, lite smink, armband som är sjukt fina på och älskade Victoria Secret's Love Spell och Pure Seduction. Både luktar underbart! 
 
I flera dagar nu har jag legat ute i solen från morgon till kväll och haft det as gött, därför har jag inte bloggat så mycket men ska bättra mig. Imorgon drar jag upp till Stockholm lite spontat och kollar på Allsång på skansen och shoppar. Nu ska jag duscha och packa iordning lite för imorgon, puss och kram.
 

my birthday

Bättre sent än aldrig, lite bilder från mitt kalas. Och visst ser maten god ut? Tro det eller ej men jag hade nästan gjort all mat själv. Jag fick mest pengar vilket jag bara hade önskat mig, men också en locktång, en kokbok och presentkort. Det blev en mycket trevlig och lång kväll i torsdags! 

Jag lever

Nu är jag påväg in till jobbet. Bloggar mer imorgon!


it's my day today

Tja, nu är jag redo för massa pressenter (skämt åsido) Ne men snart kommer hela släkten för att fira mig, vi har ordnat med mat och grejer, vi hade tänkt att vara ute ikväll men det blåser så himla mycket så vi får se hur det blir. Jag uppdaterar mer sen eller imorgon, för nu ska jag njuta av att det är min dag idag. 

july 18

Hej på er! Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag ♥ Äntligen är jag också 17 år och lite närmare 18. Men idag är det ju jättebra väder ute, dock blåser det lite, men jag tänkte lägga mig en stund vid poolen iallafall innan alla gäster kommer och jag måste börja med maten. Puss&kram.

Skål från mig på jobbet

Fick sluta tidigare idag så sitter i min ensamhet på kontoret och äter. Längtar så tills imorgon!!! Kan någon gissa vad det är för dag?... Puss.


My love

Visst är han söt?! Resultatet av en heldag i stallet blev ett ridpass, hovslagaren kom på besök och en nybadad Paxon. Åh han är den bästa hästen någonsin ❤


hur gör jag text under bilderna?

Jag fick en fråga där en tjej undrade hur jag gör text under bilderna och det är mycket enklare än vad ni tror.
Hur gör du sån där text som du har under bilderna? 
 

Jag använder Photoscape som är ett redigeringsprogram som är gratis att ladda ner (jag har photoshop och allt möjligt i min dator men jag tycker det är så krångligt så jag använder bara det i skolan haha) Men iallafall då, när jag tagit en bild lägger jag till en vit ruta nedanför bilden. Det markerade området är en tillagd ruta.
När jag har gjort det väljer jag något att skriva, och om det inte finns snygga typsnitt i datorn kan man ladda ner egna (det gör jag hela tiden typ) och då laddar men ner dom från Dafont.com. Om man hittar ett snyggt typsnitt där trycker man bara på download, sen trycker ni upp dokumentet som kommer upp, och sen trycker ni bara på installera. Tänk på att typsnittet är ledladdat till datorn, så ingen annan kan se det om du inte gör det till en bild.
 
Om man inte vill göra såhär kan man skriva direkt på bilderna. Hoppas du fick svar! :)
 

black n' white

 
Svart klänning här // svart klänning här // svart-vit klänning här // skor från Jeffry Campbell.
 
Godmorgon på er. Idag hade jag sett fram emot en härlig dag i solen, men så blir det inte. Det är jättemulet ute, ingen sol och det blåser, vädret (på tvn då) säger en helt annan sak. Men vi bor ju i sverige right? 
Vid 12 kommer hovslagaren och slår på Paxon hans sko, det är så typiskt att han ska få en tappsko och behöva stå i flera dagar för att ingen kan komma och slå på den. Men ni får ha en bra dag, puss&kram.

kolakakor

Eftersom jag fyller år nu på torsdag (wiii kan inte vänta!!) gjorde jag lite kolakakor till kalaset, dom blev verkligen jättegoda&sega och dom är väldigt enkla att göra, så jag tänkte dela med mig av receptet. 
 
100g smör
1 dl socker
1msk vaniljsocker
2½ dl mjöl 
1tsk bakpulver
1msk sirap (men om man tar 2msk istället blir dom mycket segare och smakar mer kola)
 
Låt smöret bli mjukt i mikron. Blanda med socker, vaniljsocker, sirap, vetemjöl och bakpulver.
Halvera degen. Forma till 2 rullar. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och platta ut dem.
Grädda i 175°C i 10-12 minuter. Ta ut plåten och skär kakorna diagonalt.
 
Nu ska jag krypar mer i sängen med my love så jag säger godnatt ♥

goodmorning

Godmorgon på er! Sitter just nu och håller på med en till liten bloppis haha, hittade lite mer saker i garderoben. Så håll utkik!

bloppis

Snygg tröja med öppen rygg // xs // 50 kronor SLÅD
Brun/beige linne // xs // 50 kronor SÅLD
Millitär-jacka från MQ // 34 // 100 kronor SLÅD
Snygg paljettklänning aldrig använd // xs // 100 kronor
Enarmad klänning från Zara använd en gång // xs // 100 kronor
Neon färgad tröja med transparent rygg // xs // 50 kronor
USA bikini // xs // 50 kronor SLÅD
Linne från Weekday // m // 70 kronor
Fin blus // xs/s // 50 kronor
Skjorta från Ceap Monday // s // 80 kronor
Härligt pippi-tröja från Albatross // 40 (men jag har xs, så det är mysig och inte jättestor) // 100 kronor
Snyggt linne, använd en gång // xs // 50 kornor
Fin paljett kjol, använd en gång // xs // 70 kronor
 
Högsta bud gäller om fler är intresserade av samma sak, ev frakt ca 50 kronor.
Om ni är intreserade av något kan ni antingen komentera (länka eran mejl) eller mejla mig direkt på [email protected] :)
 
Jag har även gjort en kategori som heter Bloppis där jag kommer lägga upp lite saker då och då.

härlig kväll

Vad mysigt det har varit ute på altanen ikväll, god mat till solnedgången slår allt. Om en liten stund kommer en liten bloppis upp så håll utkik!

my two favorite girls

 
Satan vad snygga dom är!! 
 
Nu ska jag dra mig ut till köket, grillat väntas. Gott!

stockholm

Bättre sent än aldrig, en tshirt från märket Stockholm. Jag bara älskar den!

tholmoren

Hej på er alla! :) Idag har jag legat inne och kollat på film eftersom det har varit så tråkigt väder, men jag har också fixat och ordnat i mitt rum och det blev super! Jag la in en kohud (matta) istället för min gamla och satte upp lite hyllor osv. När jag var klar bestämde jag och Erik oss att åka till Loringas loppis, och gissa vad jag hittade för endast 90 kronor, jo denna dö-snygga lådan, snacka om att jag blev glad!!
 

En dag i solen

Nu levererar Sverige, fyfan vad gött väder. Det blir åter igen en dag vid poolen, love this!! ❤


latest from instagram

Follow me there @glimman.

jag älskar dig

Du är det bästa jag vet.
 
 

some lovely days

Här är några bilder från dagarna i båten, och jag är så jävla dum för jag tog med mig kameran men när jag skulle använda den fanns det inget minneskort i den, åh det är så typiskt mig!! Så jag fick nöja med mig mobilkameran. Men det är verkligen hur mysigt som helst att vara ute på vattnet, men det var himla skönt att komma hem sen haha!

hello there

Hej, shit vad bloggen har stått stilla här i några dagar nu, i'm sorry guys. Men i måndags bestämde jag och Erik oss att spontat dra ut till deras båt och vara där i några dagar, och det finns verkligen ingen uppkoppling där över huvud taget. Men nu är jag tillbaka, såläng får ni lite bilder från min dag, jag och Erik har varit uppe på billingebadet idag (vi har också 8 månader idag hihi♥)
 
Men nu ska jag fixa med lite mer inlägg innan jag drar till Paxon och rider lite, härlig dag!

messy day

Hello, idag skulle jag och Lisa legat ute i solen hela dagen, men det är självklart mulet ute så det blir väl inte så iallafall, men jag hoppas att vädret blir bättre. Sen vill jag be om ursäkt för dålig bloggning men jag har ingen inspiration och jag sitter knappt vid datorn nu när det är så fint väder ute (mestadels) Vi hörs sen när jag fått lite mer energi.
 

Happy day

Godmorgon, jag ligger och försöker få upp my love för det är as fint vänder idag igen så jag vill ut i solen. Hoppas ni kommer ha en fin dag med sol ock bad (haha det rimmade, så klyftigt) men ha det bra!!


Godmorgon

Hej på er, idag gick jag upp vid 5 och tävlingarna är redan i full gång här. Bloggar så mycket jag kan idag!


Världens finaste häst

Jag har helt klart världens finaste och bästa häst (stallets skitigaste också haha) Han har börjat bli jättepigg nu när jag har börjat rida honom mer, och efter massörens råd, men han är fortfarande väldigt omusklad.

Idag har jag redan hunnit baka en kaka, bada och frisera hela Bossa, Linnéa ska tävla henne i helgen, och nu är jag hemma och lagar mat. Dessa dagar har jag verkligen hunnit med massa saker! Jag ska försöka blogga mer innan jobbet sen, och lägga upp bloppisen, ha det bra!


inspiration

Idag har jag verkligen hållt igång hela dagen, direkt efter frukost cyklade jag till stallet och höll på där i 6(!!) timmar, tiden bara flög iväg. När jag kom hem bakade jag som sagt en sockerkaka, duschade och städade mitt rum. Men nu är allt klart och Erik kom precis så vi ska gå och lägga oss och kolla på film och bara mysa.
 
Imorgon slänger jag förhoppningsvis upp en mini-bloppis med blandannat en usa bikini som ni ser ovan, men nu ska jag lägga ifrån mig datorn, ha det bra ♥

frågor och svar

Gud vilka snygga shorts!!!! Vart köpte du dom? :D

Åh tack så mycket! Dom kommer från Zara och dom finns i både vitt och svart :)
 

Fullt upp

Hej, har haft fullt upp hela dagen då jag och Linnéa har varit i stallet och provat ut sadlar, ridit, putsat och allt. Så nu kom jag precis hem och håller redan på med en sockerkaka inför tävlingarna i helgen, jag har verkligen fullt upp. Bloggar mer när jag har städat mitt rum (om jag ens hinner, har inte ens hunnit äta lunch idag så är svinhungrig också) men byebye!


trerätters

 
Jag och Linn var ju som sagt i Hjo igårkväll för att lyssna på Sara (Linns pojkväns tvlillingsyster) och äta god mat, det slutade med att vi hade ätit trerätters haha, men gott var det iallafall! Visst blev det en fin kväll? Älskar den sista bilden, det ser så mysigt ut!! 
 
Nu ska jag kila ut till solen igen, det är verkligen jättebra väder här hemma, har legat ute nästan hela dagen, det gillar jag ♥

i just love my new shorts

Klänningen och linnet, som ni får se lite senare haha.
 
Hur snygga är inte mina nya short?! Jag fick med mig dom från Göteborg för endast 299 kronor, hade helst velat ha vita men jag tycker dom svarta är grymma! Jag köpte även linnet på bilden (som man knappt ser), och en klänning, t-shirt och lite smycken. Men eftersom jag inte har ett stativ hemma eller någon vänlig själ får ni helt enkelt dom bilderna lite senare. 

godmorgon

Godmorgon, idag kommer jag bara ligga hemma framför datorn och ta det lugnt (städa mitt rum också ifall jag får energi) För ikväll/inatt jobbar jag på Glädje,  jag har heller inte jobbat kväll förut om man inte räknar med att jag var i tältet på torget förra sommaren då jag jobbade till 1, så jag måste in tidigare för att plugga på menyn, shit... Men det kommer säker gå bra! Hur mår ni idag då? Några roliga planer? Hur som helst får ni ha en bra dag, puss och kram.

Mot Hjo

Jag och Linn är nu påväg till Hjo för att fira hennes körkort och äta god mat till skönsång av Sara! Ha en bra kväll för det kommer jag ha, puss ❤


Pll

Jag har redan varit inne i stan och shoppat lite och hunnit med att sola en liten stund (all den lilla färg jag fick i Turkiet är helt borta typ) Så nu ligger jag och tar det lugnt till Perry little liars, jag visar senare vad jag köpte igår och idag. Have a nice day!!


today's outfit

Klänning från h&m / Primeboots / jacka från Vero Moda / Rayban / smycken från snö & niiice / väska från Urban Expressions.
 
Idag hade jag en söt klänning från h&m, och jag bara älskar den kornblåa färgen!! Jag kommer verkligen köpa fler saker i den färgen för i sommar när man är solbränd blir den verkligen jättesnygg. Men nu ska jag ut till köket (där jag alltid borde vara?) och hjälpa mamma med maten, grillat blir det ikväll, jag kommer visa vad jag köpte imorgon för nu vill jag bara slappa och inte sitta vid datorn hehe. Puss och kram. 

Gothenburg is the shit

Efter en lång shoppingdag här (men jag har bara två påsar med mig hem..) så sitter vi äntligen på tåget hem. En bra och mysig dag med den jag älskar! ❤