Lovely sunday

Hej på er, förlåt för att jag inte bloggat idag men har haft fullt upp med ridning och hindermålande (hinder till tävlingarna i mitt stall nästa helg) så har helt enkelt inte hunnit. Men nu ligger jag och Erik och kollar på film och äter vindruvor, as you can see. Men nu sla vi mysa vidare så får ni ha det bra. Imorgon bitti drar vi till Göteborg så uppdateringen får bli lite när jag hinner. Bye!


hard work

Hej på er, idag har jag jobbat hela dagen och det var varit ganska mycket att göra så just nu är jag helt slut, det är ju både skadevi och lönehelg så jag förstog redan när jag vaknade imorse att det skulle bli en jobbig dag. Men nu ska jag och Erik börja med tacosen (eftersom mamma och pappa sitter och njuter i jacuzzin) och min mage skriker efter mat nu eftersom jag inte ätit något idag, good work Lovisa. However, hoppas ni har haft och kommer ha en bra lördag! 
 

Curly hair and a white dress

Nu är Linn här vilken sekund som helst så ska fixa klart de sista. Vi hörs senare med förhoppningsvis förr outfit bilder, kram!


friday morning

Godmorgon, jag spenderar min morgon i soffan med god frukost och Vecko Revyn i händerna. Om en liten stund ska jag göra iordning mig för Linn kommer och hämtar mig då, hon har tjatat om att fota i flera dagar, haha, så nu ska vi äntligen göra det. Ha en bra fredag!

lovely friuts

Med dom här härliga frukterna (som finns att köpa på kvantum, en fruktbar där man kan välja vad man vill) säger jag godnatt för nu ska jag slå ihop datorn och kolla på Hawaii five-0 och krypa ner med min älskling. 
 

pastasallad á la glimsveden

Hela eftermiddagen har jag och mamma varit ute och övningskört, vi stannades till vid både Hööks och kvantum, där vi även köpte saker till kvällsmat. En underbar pastasallad blev till och gud vad god den var, pasta med tomat och mozarella, kyckling, oliver fetaost osv, det är jättelätt att göra och man kan slänga i precis vad man vill!
 
Jag fick också en fråga om vart jag har Paxon, och jag har mina hästar på Ljuslingsbacken :)

fashion

 

jordgubbstårta

Igår kom lill släkten hit och firade pappa lite, och han önskade sig en jordgubbståra och då var inte jag och mamma fega, utan det blev världens största tårta (typ) den var 5 lager hög och massor grädde och jordgubbar i, men god blev den iallafall! Grattis i efterskott bästa pappa ♥

zara

Jag kan inte få nog av Zaras otroligt snygga kläder, skor, väskor, ja allt som dom har just nu. Och eftersom jag har fått både lön och studiebidrag idag är jag så himla sugen på att åka till Göteborg och handla upp alla mina pengar haha.. Jag bara älskar dessa snygga kjolar!

Love you

Juste, jag har ju glömt att säga att jag, Matilda och Fanny är med på Angelicas blogg, hur nice är inte detta?!


Ändrade planer

Det blev helt plötsligt as fint väder här hemma så nu ska jag istället ligga ute i solen resten av dagen, mmmmmm mysigt!


Pretty little liars

Godmorgon, idag ska jag verkligen inte göra något för jag är helt död, kan bero på min mensvärk och min troligtvis allergi. Så här framför tv kommer jag ligga hela dagen och kolla på pll.


Questions and Answers

Vad använder du för locktång? :)
 Jag anväder min plattång, dock är den inte så bra att locka håret med så jag ska skaffa mig en ny!
 
Vad änvänder du för hudvårdsprodukter? :)
 Jag användet mig av ett märke som heter BeautyLine som man får specialbeställa. Min mamma dricker något som heter FitLine som rensar kroppen osv och inehåller hur mycket vitaminer som helst och det går direkt ut till blodet. Jag kommer behöva skriva en roman här om jag ska säga vad det gör med kroppen. Men det är iallafall hällsosamt och detta BeautyLine är samma sak då fast till huden istället :)

i love you turkie

Här får ni äntligen lite bilder från Turkiet, men om jag ska vara ärlig så har jag inte så många bilder för vi glömde typ av kameran för vi gjorde så mycket annat hela tiden. Men vi har haft det otroligt bra och det var nästan 40 grader varje dag (vildet är vääldigt varmt för att vara i juni) och vi lyckasdes få lite färg i slutändan. Det enda negativa var att jag blev sjuk en dag och fick ligga inne hela den dagen men det gjorde inget för jag hade ju Erik som sällskap, och efter den dagen blev jag as förkyld och det hänger fortfarande i sig... Men det var den bästa resan på länge på ett väldigt bra hotell!

desamma

 
Thomas levererar alltid bra musik, men detta är så otroligt bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen, helt klart sommarens favorit.

godmorgon

Ja godmorgon på er, idag är det de tråkigaste vädret någonsin ute. Jag och Lisa hade tänkt oss att ta en god lunch men det är ju inte så roligt i de här vädret så vi får väl se hur det blir. Hur som helst så sitter jag nu och njuter av lite SVENSK frukost, lyssnar på Thomas ljuva stemma och försöker klura ut vad jag ska göra för tårta till pappa idag, han fyller ju trots allt år ♥

Massage time

Just nu får Paxon en härlig massage, snacka om att jag är avundsjuk!


Godnatt

Dagen har bestått av vila hela dagen och även ett besök i stallet. Så jag har inte ens orkat kolla på min dator idag, men imorgon har jag inget planerat och då får ni lite mer bilder osv. Men just nu säger jag godnatt med en bild på min älsklig ❤


Och jag är hemma!

Hej på er! Jag har försökt blogga från min mobil hela veckan men det har krånglat men nu lovar jag att allt ska vara som vanligt igen. Jag har sovit i kanske 5 timmar men kunde inte ligga kvar längre. Idag ska jag bara njuta av att jag är hemma och åka till saknade Paxon. Vi hörs senare!


Nu jävlar

Yes nu lyfter planet om 30 minuter och vi är taggade som fan!!! Hörs imorgon eller något och ha det så bra hemma i regniga Sverige när vi ligger på stranden i 40 graders värme, mmmmm.


Wihooo

Hummm undra vart jag är påväg...


my lovely dress

Här får ni lite bättre bilder på min klänning och lite detaljer. Klänningen köpte jag till midsommar för några år sedan så den är väldigt gammal, men jag fick ändå väldigt många fina komentarer för den, så himla roligt för jag slängde bara på mig något imorse av ren panik haha! Det har också självklart varit as dåligt väder här och regnet har ÖST ner verkligen så när jag kom hem och tog dessa bilder var håret och det mest förstört.. Men jaja jag kommer ju till värmen på söndag så jag står ut!
 
Jag har precis städat och packat det mesta nu och ska iväg till Paxon och rida lite, mmmm bra dag!

love you all

Idag var det som sagt avslutning, och fy vad jag kommer sakna dessa människor, så himla söta och roliga! Men vi bestämde oss för att åka till Matildas sommarstuga någon gång i sommar och träffas alla och jag längtar redan dit. Men detta innebär nu också att jag har mitt näst sista sommar lov!!!! Åh vad bra det känns.
 

urban expressions

Idag fick jag med mig dessa saker hem från stan + ett läppglans. En Urban Expressions väska som är sååå himla snygg i verkligheten. Just nu sitter jag med nymålade naglar och försöker få ihop det här blogginlägget haha, för imorgon har jag ju avsluting och på lördag bröllopet och tänkte det kunde bli fint med sommarfina naglar, dock har jag en blå klänning men det ser helt okej ut haha! 
 
Nu ska jag låta naglarna torka och göra iordning mig för natten, ta bort sminket och allt, och sen krypa ner med mitt hjärta. Godnatt på er ♥

Fika time

Nu blir det veckans andra fika som lärarna ger oss fika, gottgott!


Curly hair


finally Thursday

Några random bilder.
 
Godmorgon på er, jag sitter just nu på pappas kontor redo för min absolut sista skoldag innan sommarlovet, jag kommer ha max en lektion idag (hela denna veckan har varit onödig) och imorgon har vi ju våran avsluting. Det är lite tråkigt att det inte är så stora och roliga avslutningar på gymnasiet som högstadiet osv. Men nu ska jag ta tag i livet och göra klart mitt hår och sedan dra till skolan, puss&kram.
 

Love my life

Och ja, som rubriken säger så älskar jag mitt liv just nu. Jag har världens finaste häst och världens finaste pojkvän, på fredag får jag sommarlov och vi är klara i alla kurser, på lördag är det bröllop och på söndag åker vi!! Det kan inte riktigt bli mycket bättre just nu (förutom att det ska regna imorgon, but I don't care)

Nu ska jag duscha och mysa med Erkan, sålänge får ni några mycket smickrande bilder.


Hur söt?

Idag tog jag bara in Paxon och borstade och myste med honom så han fick en vilodag. Och här ser ni en väldigt trött häst som också älskar att bli borstad, världens mysigaste!! Hur söt är han inte?


Nu jävlar!

Nu är äntligen resan till Tyrkiet bokad, ett super fint (4+ stjärnor) all inclusive hotell. Vi åker redan på söndag, yeees
fan vad gött!!


Underbar dag

Idag kör jag på mina nya skor med shorts och skjorta till, super!!


Godmorgon godmorgon

Tja, ligger just nu i solen och har det bra med icona i högtalarna och bara njuter av att sommaren är här. Pappa kommer och hämtar mig vid halv 12 eller något, åh vad jag älskar livet just nu. I eftermiddag går jag och bokar resan också, yes!!!!


in the forest

 
Godkväll, jag bjuder på lite bilder från sena kvälla i göteborg därav är dom så mörka och suddiga (vi tog ju i motljus också..) Men idag har jag varit hemma från skolan och som tur va var det super väder så jag har legat ute i solen hela dagen. Imorgon har jag sovmorgon till klockan 12 och troligtvis bara en lektion, det känns icke så värt men nu är det så. 
 
Imorgon ska jag, mamma och Erik gå till Ticket och boka en resa, för våran del är det Turkiet som gäller och jag är så taggad!!! Det blir fjärde gången jag är där, men det är ett så mysigt land. Men nu ska jag krypa ner hos min älskling, see you tomorrow ♥

pompeii

 

jag älskar dig

Mysiga bilder från göteborg.
 
Med detta inlägg säger jag godnatt och ser verkligen inte fram emot skolan imorgon.. Men jag hoppas my darling har en bra kväll på balen och så längtar jag tills han kommer hem hit inatt, love him ♥

Håkan hellström

Jag hade det så himla mysigt igårkväll i vackra Göteborg med kompisar medans vi lyssnade på Håkans ljuva stemma. Han är ju så otroligt sjukt bra!! Vi var dock inte där inne, vilket jag hade velat, men jag och Erik hade grymma platser utanför så vi såg allt perfekt iallafall, bra kväll! 
 
Jag tänkte också svara på en fråga om typsnittet i min header och det heter Signerica. Jag ber också om ursäkt för att jag har BOMBAT bloggen med bilder idag men jag har så mycket bilder att lägga upp från de senaste dagarna så allt kommer på samma gång, haha.
 
 

student balen 2013

Här får ni några av alla bilder jag tog, alla tjejer och killar var så himla fina och nu längtar jag ännu mer till min egen student och speciellt balen. Jag såg så många fina klänningar och ser fram emot tills jag gör min egen, åååh!!! Så taggad!

black and gold, gold and black

När jag kom hem från balen (jag har massa bilder att visa er ikväll!!) låg det ett paket i brevlådan till mig med dessa skor i. Jag hade nästan glömt helt och hållet att jag hade beställt dom haha, men för ynka 149 kronor är dom himla snygga! 

min älskling

Nu är det dags för balen och min kille kommer vara absolut snyggast på röda mattan. Nu måste jag dra så vi härs med mer bilder sen, bye!

från helgen

Ni får lite blandade bilder från helgen, både från soliga dagar här hemma och ett härligt dyn på sjön med trevligt sällskap och en väldigt fin kväll. Däremot fick vi åka hem mycket tidigare den andra dagen för det var bättre väder här hemma än där vi var, men mysigt var det allt!!

eriks student

Jag hade ju som sagt vääldigt svårt för mig att köpa något till Erik för han är så kräsen och vet inte riktigt vad han ville ha. Men till slut köpte jag ett par blåa Palladium och han blev super glad, visst är jag en snäll flickvän? Breitling klockan fick han av hans föräldrar och den är riktigt snygg, eller vad säger ni? 

new in

Hur snyggt är inte mitt nya armband? Jag är helt förälskad i det, det kom hem till mig för någon dag sen för 350 kronor, loove it!

Mot Göteborg

Hej på er, jag har inte haft något mottagning eller 3G under hela tiden vi varit i båten men nu är jag hemma igen, eller på tåget rättare sagt. Vi är påväg till götet för att kolla på Håkan, det kommer bli super!!!


Nu snackar vi

Här kan jag lätt spendera mitt kommande dygn, fler bilder kommer imorgon för jag glömde datorn hemma iallafall, good..


älskling

Hur snygg är han inte?! Min älskling är bäst i hela vida världen ♥

student 2013

Godmorgon! Idag är en bra dag, jag och Erik har redan hunnit med stallet och är nu redo att åka till hans båt. Sålänge får ni lite bilder från studentdagen, jag hade rysningar hela dagen för man ser hur lyckliga alla är och då tänker man bara fram till den dagen då jag också står där. 
 
Nu ska vi iallafall dra, hoppas ni har en bra dag! Jag tar med mig datorn så det kanske kommer upp lite fler inlägg idag. Puss&kram.

Underbara torsdag

Hej på er! Ber om ursäkt för dålig uppdatering då det var fullt ös med studentfirande osv igår. Jag lägger upp massa bilder på det senare.

Nu ligger och också älskling vid poolen och solar, såååå härligt dag!


Godnatt

Jag börjar med att säga att jag är stolt över mig själv att jag kan lägga ut en sån här "bikini bild" på mig själv. För några månader sen var jag inte alls såhär vältränad som jag är idag, MEN jag är långt ifrån mitt mål, men jag kämpar på med både ridning och gym.

Men nu till saken. Idag är det första gången på över ett halvår jag somnar utan Erik för han är på studentfest men nu ska jag ändå försöka somna, han kommer ju trots allt hit inatt sen. Godnatt på er!


Mysig dag

Idag har det varit härligt väder här i Skövde och jag är äntligen hemma. Jag gjorde mitt absolut sista prov denna terminen förut och det va inte alls svårt. Nu ska jag iväg till stallet och hoppas på att Paxons sår inte är lika fula idag..


Finally done!

Oh herregud, nu har jag rensat hela garderoben och det är inte i närheten av lika mycket kaos längre. Nöjd tjej! Jag och mamma slängde också ihop en egen lite kjol och den blev helt okej faktiskt, ni får se den imorgon.

Men nu ska jag sova för imorgon ska jag upp as tidigt för att släppa ut hästarna. Vi släppte ihop Paxon med den sista hästen idag och det gick bra till en början, men när vi skulle ta in honom hade han som typ 8 stora köttsår på ena sidan för att Balthazar hade bitit honom så. Så han fick stå inte inatt igen så får han gå med lilla Iron i några dagar. Men godnatt på er!


Härlig söndag

Idag red jag Paxon för första gången hemma och det märktes verkligen att han inte hade blivit riden på några dagar.. Men han är ändå super duktigt och snäll!!
Nu ligger jag i solen och har det skönt men ska snart gå bort till Erik, mysig dag!


love my new shoes

Hur snygga är dom inte? Från Blink 499 kronor. Dessa kommer jag använda flitigt i sommar, ännu ett par till samlingen. Nu ska jag och Erik lägga oss i sängen och kolla på en film, godnatt allihopa och ha en trevlig kväll!

angelika blick

Hej på er, idag har jag ju jobbat hela dagen och det tog verkligen emot efterom det har varit så himla fint väder idag. Men efter jobbet gick jag, Matilda & Fanny till DNA för att träffa Angelika, och jisses vad otroligt fin och snäll hon är i verkligheten, går det ens? I
 
morgon ska jag rida för första gången på Paxon här hemma och ligga och sola hela dagen. Paxon hade också hoppat över staketet i hagen förut och det är väldigt högt... Tur att han är duktig på att hoppa iallafall!