happy new year


happy new year

Vid 8 drar vi ut och äter sen blir det party, puss alla och ha en bra kväll!!


in love

Att dessa små clementiner är så goda!!! Och med detta säger jag också godnatt & puss.


sveriges stolthet

 
Alltså FYFAN vad grymma dom är!!! Helt klart Sveriges bästa brudar och här är deras senaste album. 
 

för att göra snygga collage

Polyvore är en lätt och bra sida där man kan göra snygga collage till tex bloggen. Välj create på startsidan.
Välj sedan templates för att välja ett tema.
Efter det trycker ni bara på all items och där kan man söka på märket man vill eller trycka på "tops" och se massa olika tröjor. Det går också att välja att skriva olika texter eller andra symboler och så drar man bara det man vill ha till en ruta på collaget där det ska ligga. Jag tycker det är skitkul haha!
 

nytt i garderoben

Snyggt! Endast 199kronor från Lindex.
 

new home made nails

Dålig bild men det är den bästa jag har just nu. Jag & Sofia gjorde gelenaglar hos henne förut och la på lite glitter och det blev himla snyggt nu till nyår!

världens godaste frukost

Mmm amerikanska pannkakor, bacon och sirap stog på bordet när jag och Erik kom ner!!


tidig morgon för jobb

De blir bra, jag är skittrött och det kommer va kaos på jobbet (mellandags rea)


berättelsen om pi

 
Ikväll blir det äntligen bio och snacka om att jag kommer gråta, den djurälskaren jag är!!!

snyggt till nyår


snö

Fick med mig ett nytt snö armband hem från stan förut, gillar!
 

new nails

KAOS är det enda ordet jag kommer på just nu, vilka problem jag har haft med mina naglar de senaste dagarna. Jag köpte mig ORLY smartnails kit för att kunna göra egna gelenaglar för 1200kronor. MEN skiten har inte fungerat så har åkt till och från stan för att jag har fått hem nya saker för dom har trott att det är just den saken som inte har fungerat. Fast nu har jag tröttnat på det så Sofia får göra sånna naglar på mig tills nyår så jag slängde bara på lite färg och glitter just nu.

julafton

Jag vet, jag är lite sent ute med alla "jul uppdateringar" men jag har varken haft lusten eller tiden att vara inne på en dator, men nu så! Mina julklappar bestog av mycket pengar och presentkort (vilket jag ville ha) och några andra små roliga saker. En av dom sakerna är detta kittet från The Body Shop och det luktar suuper gott! Pengar och dom andra små sakerna är inte så roliga att ta kort på, så detta får duga.

ready for the weekend

 
Jag får inte nog, Icona Pop is the shit!!!!!!

mot stan!

Riktigt fin vinterdag idag, men nu är vi (jag, Lisa och Erik) påväg in till stan,kram!


hello

Hej på er, allt bra? Jag sitter och försöker få bort mitt gamla nagellack (vilket är omöjligt) för att kunna göra nya naglar nu, resultat kommer senare! Ikväll blir det bio om jag får min vilja igenom, puss.


ett par tusen fattigare

En lyckad shoppingdag med min älskling men på fredag bär det av mot stan igen, med Lisa!!


hata blogg.se

Några bilder från pepparkaksbaket.
Nu har appen inte fungerat IGEN (för mig) i flera dagar vilket jag blir ganska sur över. Jag har inte haft tiden att vara inne på datorn nu i jul, men jag har haft en superduper bra jul!!
Vi kom precis hem från en bowling kväll med släkten och min Erik. Nu ska vi snart lägga oss för en tidig uppstigning eftersom en shoppingdag står framför oss imorgon!


GOD JUL

Jag sitter nu och väntar på tjocka släkten för en mysig julafton, GOD JUL på er alla! (Detta skulle kommit upp igår)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3931795/images/2012/pic_50d96d09ddf2b32cf100464a.jpg" class="image">


upp

Vi ligger och kollar på Upp, så himla söt!


good morning lovers

Vi har redan varit ute på dagens första biltur (för att hämta Eriks julklapp hos mig, 50 meter bort) Jag är as nöjd med det jag fick av honom åh baby, jag visar det sen. Nu ska vi nog dra in till stan och julhandla det sista, kram!


from instagram

På första bilden ser ni mitt ljus som jag precis "gjorde", jag köpte ett vanligt ljus och satte på lite olika band och en diamantsak. Super snyggt och super roligt att göra!!!


spice'n rice

Sitter och äter goood mat på Spice'n rice med mamma, men snart ska vi bege oss hem till lilla landet. Puss.


torsdags mys

Ligger helt proppmätt hemma hos mormor av alla pannkakor och godis, snart kommer jag säker ta en liten pn.
Ikväll ska jag och Erik till hans bror och hälsa på liter eftersom Erik fick sitt körkort idag!!
Kram


BB cream

Jag MÅSTE tipsa om BB cream, det är helt klart den bästa foundationen jag har använt, det täcker helt fantastiskt och sitter en hel dag!

prickigt

Godkväll på er, nu har jag precis slagit in Eriks julklappar och nu är det köttbullar i gräddsås och fjärilsmackaroner som står på spisen. Förut när jag gick en snabbis på stan fick jag med mig 3 julklappar och en liten extra till mig, mitt favorit smink!!
 

HAIM

 

don't save me

Härlig vinterdag.

smarrigt på pim's

Efter dansdagen idag gick jag och två härliga vänner, Marcus och Victor, till Pim's och åt en sallad och snackade lite om allt mellan jord och himmel.
Nu kom Erkan också så nu ska vi äta lite igen, gott. Puss på er!

svar om ögonfransarna

Vill bara varna dig, om det är fransserum som du använder dig av? i alla fall så har alla butiker osv. dragit in alla ögonfransserum produkter för att läkare har upptäckt att det finns något speciellt medel i dom somtydligen är ganska farligt för ögonen. Synd för jag hade tänkt att önska mig det i julklapp...
 
Jo jag har sett detta också, men den jag anväder/ använde mig av är till för människor med cancer, att det ska hjälpa till att få deras ögonfransar och ögonbryn att växa mer. Jag använder det knappt längre (bara någon gång i veckan) och jag har sett att folk har fått utslag av olika medel till ögonfranarna. Jag har inte fått några symtom av denna produkten iallafall! Men jag är ingen doktor så denna produkten kanske är jätte farlig, i don't know.

i'm in love

Snälla ge mig dessa.


black and white

Well hello there ego.
Nu ska jag snart dra in till stan för att käka lunch och sen börjar skolan, vid 1, fattar ni vad skönt?! Puss på er.


godmorgon

Godmorgon från kaoset, är påväg till skolan nu och efter det står det gym på schemat, yes ni läste rätt! Bloggar från datorn sen, kram.


sliten som bara den, duschen nästa

Äntligen påväg hem!


mot götet!

 
Godmorgon på er! 
Idag har jag en fuldag men whatever, nu sitter jag och Lisis (+ Walter och Elias som vi träffade på stationen) på tåget mot Göteborg för lite julklappsshopping, och tydligen va vi inte ensamma om att ha den tanken! Jag har till och med hunnit skriva klart mitt tal nu på morgonen vilket är himla skönt.
Igår efter jobbet blev det en myskväll på hög nivå med min kärlek, puss. 
 

love u

Ligger och väntar på Erik som är nere och hämtar vatten till mig (toffel) och idag har det inte blivit bra uppdatering bara för att jag har varit med Erik hela dagen, han är bäst ❤
Imorgon är det jobb på schemat igen, kul. Byebye


Lilla Sällskapet

 

myser

Sitter och myster med massa ljus och den nya datorn som pappa kom hem med härom dagen. Lika lövtunn och smidig som en macbook air fast det är en hp, snacka om kopia. Några slitna mobilbilder blev det också.
Men nu ska jag åka vidare mot stallet och kolla till lilla Sune ♥ Puss på er! 

well hello there ginger


lucia

Sitter nu i kyrkan och har luciafirande, så duktiga!


winterland

Fina vinter.

Made Of Steel

 

ögonfransar

Godmorgon på er! Allt bra med er idag? Knappast med mig, eller nu mår jag ganska bra faktiskt, MEN mitt hår ser ut som ett grått skatbo, nåon som har tips om snygg hårfärg?
 
Jag fick en fråga om ifall jag kunde lägga ut före och efterbilder på mina ögonfransar. Jag har inga förebilder på denna datorn, men ni kanske kan nöja er med att jag hade INGA ögonfransar innan (dom var jättesmå) och nu ser dom ut såhär! Ganska stor skillnad om ni frågar mig, nu har jag bara på mig lite mascara också :)

älsklingen

Erik kom precis förbi med rosor eftersom vi firade 1 månad idag, puss på dig!


julklappstips

RevitaLash är den bästa julkalppen till eran flickvän eller kompis. Det kostar 800 kronor (om jag kommer ihåg rätt) och det finns att köpa på Kicks. Jag fick min RevitaLash i sommras och det finns fortfarande kvar och jag har använt det varje dag sen dess. Mina ögonfranar har blivit mykcet längre så det funkar verkligen! Alla tjejer (med korta ögonfransar) kommer bli glada av detta!!

my house

Jag fick ju en fråga om jag kunde lägga ut lite bilder på mitt hus, självklart kan jag det. Bättre sent än aldrig right? Inget speciellt alls med mitt hus, det är ju knappt klart än heller, but here you go :)
 

svar om min mössa

Mössan kommer från en butik i Mariestad faktiskt! Vet inte vad den heter men jag köpte den förra vintern så är inte så säker på att den finns kvar. 

nu är färgen i

Tonade håret lite spontant igårkväll, och nu när mamma kommer hem ska jag ta i slingorna. Efter det får ni se resultatet! 

wishlist

Snälla snälla SNÄLLA tomte (mamma och pappa) ge mig denna bikini.

en mysig dusch

Bild från igår.
Just nu ligger jag utslagen på soffan och gör absolut ingenting. Mår lite bättre idag, förkyldningen och febern(?) har gått ner liten, men det kommer väl antagligen komma tillbaka med tanke på hur dåligt imunförsvar jag har. Men jag måste erkänna att det är lite mysigare att ligga inne och kolla på film än att gå ute och frysa!

Victoria Secret Fashion Show 2012

Hur kan man inte ÄLSKA Victoria Secret?! Jag missade tyvärr showen när den gick på tv men nu har jag äntligen sett den! Hela showen överträffar mina förväntningar varje år, just gotta love it!!!!! Det här är helt klart min lilla tjejdröm, att få vara med i Victora Secret fashion show, men det är bara att drömma vidare haha.

godnatt

Blogg.se är super dåligt och dampar sönder idag. Nu ska jag sova och försöka sova bort min feber och förkyldning. Godnatt på er puss!

Godmorgon

Detta inlägget skulle publicerats vid halv 10 typ. Men idag var jag iallafall uppe med tuppen och åka direkt till grevagården för att kolla på tävlingar, däremot var det jävligt kallt ute idag. Nu ligger jag och väntar på god mat och att Erik ska vakna.. Hörs sen!!
 

Icona Pop

Åh ni är ju så bra!!!!! 
 
 

jag älskar dig


på min Instagram


Modern Youth Club

Jag tycker verkligen att ni borde lyssna på Modern Youth Club! Dom är jätte duktiga och dom håller på att göra en ny skiva, deras låtar kommer snart upp på Spotify. Men inna det kan ni ju lyssna på dom på youtube, men där är kvallen ganska dålig och det är bättre inspelningar på skivan. Och HÄR kan ni gilla deras Facebook sida! Självklart är det Erik och hans band haha, pluttis 

diamonds

Hej på er, bloggs app har varit ur funktion i några dagar (iallafall på min mobil) så jag har inte kunnat blogga så mycket. Nu sitter jag och försker tina upp lite efter några timmar i stallet/Grevagården. Igår va det ju gymnasiefesten på Bogrens och jag gick tillslut dit, varför inte utnyttja sin vip om man har det? ;)
 
Nu sitter jag ensam och myser i Eriks tröja medans Harry Potter går på tvn, han är ju lyckligt lottad som går på Urban Cone ikväll och jag är väääldigt avundsjuk. 

träna träna träna

Nu ska jag och Erik ta tag i träningen (han gör det redan i och för sig) men nu ska jag också det och i sommar ska jag ha strandens snyggaste kropp! Detta är de enda jag tänker på nu haha, aja godnatt på er.


plugg mode on

Jag ska plugga hela kvällen idag igen och försöka komma så långt som möjligt på min hemtenta som är skitsvår om kommunikations teori. Ha det så bra så hörs vi sen, puss. 

mat i stora lass


snösnösnö

Herregud vad det snöar!! Det är typ som snöstorm här i Skövde ju.
Nu sitter jag iallafall i bilen påväg hem och idag är det massa plugg för min del så är inte ens säker på att jag hinner blogga något mer idag, men ska försöka!
Puss&kram.


bästa Sune


volymtips!

Om du vill ha en grym volym i håret som håller länge så borde du vetkliget testa detta! Först tar man en liten slinga och tuperar den, sen tar man plattången och håller den på tuperingen en stund. Så gör man i hela håret och sen borstar man ut all tupering. Jag gjorde bara lite igår och jag har fortfarande volym idag! Jag har haft såhär förut och det håller hela kvällen, superduper bra!
 

världens bästa

Igår fick jag hem mina älskade hudvårdsprodukter, dom är från Beauty Line och dom är helt fantastiska! Det är tack vare dom jag inte har några finnar kvar haha. Först tvättar men hela ansiktet med en kräm så porerna öppnar sig också, sen tar man på ansiktsvatten. Efter det smörjer man in med nattkräm (på morgonen dagkräm) Jag använder "anti rymkkräm" för det är mycket bättre, det funkar bättre på mig iallafall. Det är inte så att jag är rädd för att på rynkor, jag är ju 16 år. MEN jag rekomenderar dessa produkter till er som har mycket finnar!

Shopping mode!!

Snart bär det hemåt mot hästen, Erik och plugg. Men nu brassar och och kusin vitaminoooo på stan!


Svar

Vem blev du av med oskulden? Det vill jag faktiskt inte ta upp här.
 
Varför tog det slut med Robin? Det är en lång historia, men kortfattat så tappade jag väl mina känslor :)
 
Vem är din bästa vän? Jag har många bra vänner, men jag skulle säga att Lisa är min närmaste och bästa vän för vi vet nästan allt om varandra och kan göra vad som helst tillsammans. Hon är bäst! 
 
Kan du tänka dig att ha en bloppis? Det är inte omöjligt :)
 
Favoriträtt? Tacos och Tahimat är ju riktigt goda, men en väldigt bra köttbit med råstekt potatis eller något tror jag slår allt! 
 
Vad stör du dig på hos människor? Beror på person till person, men något jag tycker är väldigt jobbigt är när folk leker "överklass" när man inte är det. Kan man inte bara vara som man är, det finns inget att bevisa här i lilla skövde för alla vet redan vilka alla är :)

Hejsan! Skulle du inte kunna visa bilder På ditt hus? Är väldigt nyfiken på hur det ser ut! Och kanske ditt rum städat/ostädat? 
Grym blogg!! Tacktack! Självklart kan jag visa mitt hus, men jag får ta lite bilder när jag kommer hem (eller någon annan dag i veckan när det är ljust ute) Men jag lovar att göra det denna veckan iallafall! 
 
hur träffades du och erik? Jag fick reda på att han bodde här ute i skogen när jag flyttade hit och en vacker dag "tog jag första steget" och skrev till honom på facebook, och sen efter det gick jag på hans första konsert och dom va såklart sjukt bra! Däremot va han jätte nervös bara för att jag skulle komma haha så söt!!!! Och sen blev det som de blev, vi träffas nästan varje dag nu eftersom det bara är 50m mellan våra hus typ :)
 
trivs du i skolan? Verkligen, Estetik och media är grymt! 
 
vad jobbar dina föräldrar med? Min pappa har ett eget företag och min mamma jobbar med kriminella ungdomar.
 
har du haft mycket finnar någon gång i ditt liv? Haha vad fan är detta för fråga? Det han väl nästan alla haft i 7-8/9 någon gång. 
 
skulle du kunna färga håret svart? Jag hade nästan svart hår för några år sedan, eller det va jätte mörkbrunt. 
Här är håret lite ljusare brunt men ett tag var det mycket mörkare. 
 
gå i kloster eller låta någon annan bestämma va du ska ha på dig hela livet? Aldrig kloster. 
grym blogg!
 
Vilka bloggar läser du? :) Ärligt talat så läser jag inte så mycket bloggar för jag är bara inne på datorn när jag ska blogga, men isåfall är det Kenzas, Matildas, kusinvitamin, Darios (nörd) och Hugo Rosas blogg :)
 
VAD ÖNSKAR DU DIG I JULKLAPP? 
och kom på något roligare än kläder, för det har du redan så gott om. Haha jadu, pengar och pressentkort på skor, smink eller kläder. Men här har du några saker, ett par väldigt låga Johnny Bulls, snygga underkläder och någon parfym, gära Rihannas eller Escadas. Men helst av allt vill jag nog ha pengar och pressentkort!
  

new

Köpte detta fina armband för några dagar sen. 
Snart kommer Erik och vi ska mysa resten av dagen, som vi redan har gjort i 8 timmar. Vi har legat och degat framför TVn hela dagen! 

In action


Jobbjobbjobb

Mot jobbet och jag är skittrött, efter jobbet är det middag som gäller, love. Ser ni förresten hur grym kameran är på 5an?! Kram.