dreamy eyes

När inget blev som det skulle, have a happy day. 

breakfast time

Godmorgon! Idag är det så himla tråkigt väder ut, gått och mulet, och igår va det storm ute, vad händer? Jaja, nu ska jag snart börja städa och sen cykla till hästarna, mysigt. Vad ska ni göra idag då? Jag är väldigt sugen på att åka till Göteborg och spendera lite pengar, men jag måste spara!!
Kram. 

hola amigos

Tja. Nu är klockan 17:11 och jag är redan trött, vad händer med mig? Jag har iallafall avnjutit en dusch efter ett kallt besök i stallet och en mysdag hemma hos mormor med Linn och god mat! Mina fynd på stan idag blev bara lite underkläder, vilket jag inte tycker är så roligt att blogga om. Aja, nu ska jag dra på mig lite kläder för att sen gå mot grannen Erik. Puss.
En oldie från Willy's taket. 

först lovdagen

Hej på er! Idag är det måndag vilket betyder första lovdagen, gött. Nu ska jag åka in till stan och träffa Linn och njuta, ha det bra idag, puss.
 

Imagine Dragons

 
Gud vad bra dom är, kan sitta i timmar och bara lyssna på dom. Helt klart bästa bandet (just nu)

wonderful

Utsikten från mitt hur kan ibland inte bli bättre, vilken eftermiddag! Mysiga landet. 
Nu ska jag försöka hitta en mobilladdare så jag äntligen kan ladda min mobil, kram. 

livsnjutare

Tog mig ett välförtjänt bubbelbad förut och bara rensade tankarna efter lunch och äpplepaj med mor och far, broder och Sofia. Alltid lika mysigt, vad har ni läsare gjort idag då? Söndagar är för min del alltid en perfekt slappardag. 

Halloweenfest

Igår var jag som sagt på halloweenfest hemma hos Linus och det var en trevlig kväll även fast jag åkte hem tidigt för att jag va så himla trött! Nästan alla var utklädda till något/ någon och vissa var så himla roliga, puss på er mina fina vänner. 

halloween

Tja, nu ska jag springa ner till köket och ta en macka, och sen bär det av mot kompisar och Halloweenfest! Det kommer bli så kul, jag har med mig kameran också så fler bilder kommer. Hoppas ni har en rolig halloween.

new in, love Laramii

Super snygg tröja, den ser väldigt tråkig ut på bilderna men det är så snygg på!

lunch på Glädje

Efter en bra shoppingrunda med mamma och pappa tog vi en super god lunch på Glädje. 

middag

Igår hade jag en riktigt mysig och underbar kväll med middag på Riviera med Lisa och Sara och efter det gick vi på konsert, och heregud vad bra dom va! Efter det åkte jag till ryd och va med underbara personer igen, toppenkväll! 

essie

New in, ett nagellack från essie som man lägger som ett lack över ett färgat lack så blir det matt. Det blir as ballt!!

wierd


i'm sorry

Jag har både varit sjuk, vilket relaterar i att jag inte alls har inspiration, och inte haft datorn hemma. Men nu är jag firsk igen och imorgon är det fredag vilket betyder att det också är lov!!! 
Idag har jag mjukiskläder på mig i skolan och jag känner mig jätteäcklig, det är antagligen första och sista gången ni alla i skolan får se mig i mjukisbyxor i skolan. Men iallafall, när jag kommer hem blir det Kärleksmumsbak för vi ska inviga lovet med fika i skolan, göttans. 
Bye
Ni får en gammal bild sålänge så hörs vi sen, pusssssssssssss

just be

Idag är en sån där dag då man vill ligga i sängen hela dagen och kolla på film med sitt livs kärlek. 

godmorgon!

Jag vaknade precis och ska snart göra mig fattiga riddare till frukost, love! I fredags va det Bogrens som gällde för min del, ibland var de roligt och ibland sög det (för mig). Och igår tillbringade jag min kväll med underbara Lisa och Sara och planerade lite secret plans, love you guys. Dom gjorde verkligen mig dag bättre. 
Två slitna mobilber är de enda jag har från kvällen, puss. 

godmorgon!

Tjena på er! Jag blir snart upphämtad och skjusad till skolan, gött att ha sovmorgon på fredagar! Efter skolan åker jag och Felicia till henne och ikväll blir det party. Ha det bra pusspuss.
Vakna med the voice är så himla roligt att kolla på på morgonen, + att Martin är ganska snygg också. 

Sweet Nothing

 

alone

Tjena, idag har jag varit både trött och jätteglad, vi har så roligt i skolan vissa dagar!! Speciellt på torsdagar då vi har våran "media dag", men whatever. Jag är hemma själv igen för mamma är på konferens och imorse fick jag reda på att pappa skulle till Finland (eller något liknande) så jag ska snart cykla mot stallet, själv. Okej det är faktiskt inte så dramatiskt som det låter, det är skönt att vara hemma själv, man kan göra precis vad man vill. 

black and grey

Glitter och nitar ÖVERALLT, jag gillar! 

Justin Bieber feat. Niki Minaj

 
Mysigt, killen börjar bli bra! 

forever young

Halloj, idag har det varit slappt som fan i skolan vilket va riktigt skönt. Det känns så konstigt att jag inte hanmat något efter, utan är snarare lite före i vissa ämnen även fast jag har varit sjuk, grymt! Jag kollade nyss på ett avsnitt av Sons och proppade i min nybakade bullar från mormor, hur kan man motstå?! Ska snart nu ut till dom små hästarna, det är så otroligt skönt att vara i stallet och ute i naturen när det är så fint väder som det är idag. Stort plus till landet då. Ha de bra. 

guldigt

Idag följde denna skönhet med hem, snygg! Från BikBok.

myskväll

Hej på er, idag mår jag bra, riktigt bra! Det börjar bli så mysigt nu när det är mörkt ute och hösten börjar komma så man kan ha ljus tända hela tiden överallt. Tog nyss en dusch med ljus och nu sitter jag och myser i mitt rum med massa ljus och snart är det Svenska Hollywood fruar. Och nu blev det väldigt mycket "mys" i detta inlägget kände jag. 
 
Imorgon drar jag till skolan igen, roligt! Det rockar inte direkt att ligga hemma hela dagarna + att man missar så mycket i skolan.. Puss på er.

good night

Jag har i princip legat och sovit hela dagen och mår fortfarande inte så bra. Nu ska jag slå på Dear John och gråta som ett litet barn -som alltid. Det är verkligen en av dom bästa filmerna som någonsin skapats. Godnatt på er! puss

+

Visst är det märkligt hur fort någt kan ta ifrån sig? Ett litet snesteg och allt kan vara förstört, borta. Tänk tillbaka på den tiden då man va en liten jobbig snorunge, då hade man inga problem om man jämför med nu, varför är det så konstigt? Jag fattar inte. Varför blir vi alla så komplicerade när vi blir lite äldre? Varför ska vi bli så speciella och konstiga? Ett förlåt eller snälla som betydde så mycket när man va liten är ingenting idag, man lyssnar inte. Jag är likadan som alla andra, vi gör alla misstag, ingen är perfekt. Och det stör mig så enormt mycket att man alltid måste vara "perfekt". Det finns inget perfekt, bara för att man har pengar, "snygg" kropp, en pojkvän/flickvän, whatever. Man blir aldrig perfekt för det ordet betyder olika för alla, kan inte några säga mig exakt vad perfekt betyder? 
Nu ska jag slå på fjärde säsongen av soa och rensa tankarna och bara njuta. 

grå måndag

Jag börjar med att be om ursäkt för att jag inte har bloggat något under helgen, vilket jag borde ha gjort. Men nu är jag på g igen och ska håller er uppdaterade så mycket jag kan! 
Helgen har vara både bra och dålig, mer än så behöver jag nog inte säga, har ni haft en bra helg då? :D
 
Som vanligt, så är min dator kvar i skolan så ni får nöja er med några riktigt härliga bilder från Turkiet iår, jag bara ler när jag ser bilderna. Saknar det så mycket!!

drömmer mig bort

Tycker ni inte dehär ser otroligt skänt ut? Det tycker jag i alla fall, speciellt nu när jag sitter ensam hemma hela kvällen i mörkret och kylan. Nu är jag sjukt hungrig så måste nog göra mig lite mat, jag kan säga att jag är lite avundsjuk på mamma och pappa som är på gala ikväll.

the list- min klass

Jag går ju som sagt på Estetik och Mediaprogrammet i Skövde på Västerhöjd, första året. Det är så sjukt kul och ganska slappt, vi har knappt läxor, men idag hade vi vårat första prov! Vi håller altså på med bild, photoshop, illustrator, gör spel, tar kort osvosvosv. Det är riktigt roligt och min klass blir bara bättre och bättre! Puss på er allihop (okej nästan alla)
En bild på mig och några från klassen sen vi va i fotostudion idag, det ser ut som att jag inte har någon hals haha usch! 
Jag har ju inte så många bilder på dom än, MEN här är en av dom bilderna, haha jag dör men visst är Karen så söt på denna bilden? ;)

mot stallet

Nu drar jag mot stallet så vi hörs sen och ser ni hur stökigt mitt rum är?! puss

the list - mitt jobb

Jag har tidigare fått frågor om mitt jobb och hur jag fick det så tänkte berätta lite. Jag jobbar på "skövdes bästa restaurang" Glädje som servitris, och det har jag gjort i snart ett år. Jag blev förfrågad av min bror, som är bartender där, förra matfestivalen om jag ville jobba för dom behövde hjälp i disken akut, men får ju börja med skiten som sagt. Sen paroade jag där i 9an i två veckor och efter det började jag jobba lunch varje lördag, men det blev förmyckt för mig så nu jobbar jag bara varannan lördag. 
 
Jag trivs och det är bra att tjärna lite extra cash, det behöver jag verkligen!! Däremot är det väldigt jobbigt och stressigt eftersom det är fullt verkligen hela tiden. Men ni får gärna titta in där och säga hej och äta lite om ni har vägarna förbi, alltid roligt att träffa sånna men känner när man jobbar!

onsdag 10/10

Hej på er, har nu engelska och dagen är redan snart slut. Ska ta en fika efter skolan med bästa Lisa och sen hem och plugga matte och foto idag igen, suck. Annars mår jag bra, har bara lite ont i magen. Ha en bra solig (!!) onsdag så hörs vi sen! 
 

Jävla internet

Tja, eftersom jag bor ute på landet har jag inget internet idag. Jag har pluggat hela dagen men kollar på svenska hollywoodfruar nu, bloggar mer imorgon puss.

FIT me

Är det någon som har testat Maybelline Fitme puder? Jag har bara haft deras foundation och är så nöjd med det, hoppas detta är lika bra!
 
Nu har jag i alla fall äntligen kommit hem från stallet och ska äta lite, inte alls mycket plugg har det blivit idag. Hoppas jag hinner med det mer imorgon och resten av veckan. Jag går ju media och förstår inte riktigt vart alla läxor kommer ifrån nu.. 

the list - något jag saknar

Det är helt klart kärlek och närhet som jag saknar. Det är en så viktig del utav livet (enligt mig) och jag känner mig väldigt tom utan det, det blir som ett beroende och jag är så avundsjuk på alla som har ett perfekt hörhållande, grattis till er! 
 

one direction

Ni som säger att One Direction inte är bra borde kolla på denna videon. Nu är däremot min "hemliga förälskelse" inte så diskret längre..

the list - drömhus

Här är några bilder på hur jag skulle vilja att mitt hus såg ut i framtiden, stilrent men ändå personligt och mysigt. Sen tycker jag det är jättesvårt att säga "exakt såhär vill jag ha det", men en blandning av allt dehär ungefär.  
 

solsidan

Missa inte Solsidan ikväll klockan 8!!! Hela familjen Glimsveden (inklusiven min bror) och halva familjen Borg kommer va bänkade här hemma framför tvn med fruktsallad och glass. 
 

golden sunshine

Idag är det Sune som har stått i fokus hela dagen! Badning, ridning och mys, hans förra ägare kom även förbi en sväng. Fotograferingen har jag lagt åt sidan idag, men däremot måste jag läsa dom där 150 sidorna hur jag än vrider och vänder på det...

Ted

Godmorgon på er, igår va jag så himla död i kroppen och huvudet efter jobbet. Det var så mycket att göra eftersom det är shoppinghelg här i Skövde. Efter jobbet tog jag och Felicia en spontantripp till Biostaden Saga och såg Ted, så rolig film!!!! 
Nu ska jag göra mig redo för att göra ett höstbad på min lilla Sune och rida lite, efter det har jag fullt upp med skoluppgifter. Jag ska läsa 100 sidor och ta lite kort. Ha det bra så hörs vi sen! 
 

tidig morgon

Har precis ätit lite frukost och måste fortsätta göra iordning mig nu. Jobbet nästa.

tacos a la glimsveden

Nu kör vi mys på riktigt, tackos, julmust (!!), x-factor och godis med mamsen och papsen. Bra kväll. 

the list - 10 sanningar

Tio sanningar om mig själv alltså, vart ska jag ens börja?..
 
-Jag är värdelös på att spara mina pengar, men försöker förbättra mig!-
-Jag har en hemlig crush på One Direction, dom är så söta-
-Jag älskar att göra julgodis-
-Jag känner mig ofta ful bland mina snygga kompisar, så irriterande haha-
-Jag saknar att vara i ett förhållande, måste ha närhet-
-Jag skulle bara njuta om jag hittade en rik man i framtiden-
-Jag vill bli framgångsrik designer- 
-Jag tycker rökning är vidrigt, har aldrig testat och kommer aldrig att göra det-
-Jag älskar min häst, även om jag inte alltid visar det-
-Jag tycker det är roligt att läsa böcker, men har inga böcker och har inte drivkraften eller tiden att faktiskt läsa-

new nails

Vad säger ni? Jag kan inte bestämma mig om jag tycker dom är snygga eller fula.. men jaja det är roligt att testa nya saker! 

mysig fredag

Idag blir det lugnt eftersom jag jobbar imorgon och har inte någon ork till att hitta på något ikväll. Kom nyss hem från stan där jag fixade legg (äntligen) och nya naglar, visar sen! Nu ska jag ta cykeln till stallet och rida lite, ikväll blir det mys och tacos med mamma och pappa, gud det va ett bra tag sen jag va hemma en fredags kväll och bara tog det lugnt. Hoppas nu får en fartfylld kväll! 
Visst är min nya tröja söt på? 

fredag morgon

Godmorgon på er! Har nu mediaproduktion och försöker komma på något att fota till min handgjorda kamera. Puss och hej, vi hörs sen. 

kanelbullens dag

Hej på er readers, idag är det ju kanelbullens dag, har ni ätit några bullar? Det har jag gjort, gick till stan efter skolan och mötte upp Felicia och tog en fika, kanelbulle och chailatte, på Pim's -standard. 
Nu ska jag kolla på halv 8 hos mig, på något vänster tycker jag maten smakar mycket godare om jag äter samtidigt jag ser på deras goda mat, konstigt jag vet. Jag är i alla fall svinhungrig och efter lite mat ska jag ta världens skönaste dusch, blir bra! Imorgon är det sovmorgon, tagga. Ha det bra pusspuss.

new in

Denna blommiga skönhet blev min idag, äntligen!! Men den är så mycket snyggare på, kommer nog någon outfit bild. Från h&m.

the list - mitt rum

Idag är det dags för mitt rum, dock är det så himla stökigt! Men hittade några gamla bilder där det är nystädat och stelt, tur de för så som de ser ut nu är de rena helvetet. 
 
För att få lite mer rättvisa visar jag upp hur det ser ut nu också, lika bra så ni inte har för höga förhoppningar när ni kommer hem till mig haha! Kläder överallt..

lovely shoes

Jag har verkligen hitta dom perfekta nyås skorna, kolla bara! Som dom flesta kanske vet är jag helt skogalen och har redan runt 25-30 par skor. Men dom här hade inte suttit fel till nyår, finns HÄR att köpa.
 
Jag måste också säga att jag blev bra överraskad när jag såg min statestik för igår och idag, vad söta ni är!!

the list

Jag tänkte göra en liten sak för att få blogen lite mer intressant. Som alla andra kommer jag göra en lista med 30 punkter och jag ska blogga om en punkt varje dag, nice va? Jag kommer till och med börja med första punkten idag, vilket är mina top 6 favorit låtar. 
 
  
Jag börjar med Imagine Dragons och deras Radioactive. 
 
Paradise med Coldplay, en olide men tröttnar aldrig på Coldplays låtar.
 
Swedish House Mafia är lätt mina favoriter, Don't You Worry Child. Längtar så tills deras final concert!!!!
 
 Video Games.
 
Just Be, älskar Paloma Faith.
 
Tycker i allmänhet att Niki Minaj är väldigt överdiven, men jag älskar denhär låten, blir så glad och taggad på livet! 

regnig onsdag

Hej! Vaknade med världens huvudvärk imorse så är hemma från skolan idag, dock är min dator kvar i skolan så har inga bilder på denhär. Vädret idag är regnigt och tråkigt, som vanligt i vårat älskade Sverige. Hoppas ni mår bättre, nu ska jag fortsätta vila och hoppas på att huvudvärken släpper helt. 

Lana Del Rey for H&M

Lana del rey för h&m, gud vad snygg hon är. 
 

new blog


Hej på er! Tänkte börja blogga igen och denhär gången får vi hoppas på att det håller i sig. Kollar just nu på Svenska Hollywoodfruar och ska snart duscha, sålänge får ni en bild från Turket iår, saknar de så. Nu när tråkiga hösten har kommit är det ganska roande att kolla på mysiga sommarbilder.