fick du betala tull? och hur mycket isf?

Jag fick betala typ 130kronor i tullen så det var inte så mycket, helt klart värt det!

Victoras Secret

Äntligen har den kommit, min efterlängtade bikini. Det är så otroligt mycket snyggare i verkligheten och när jag har blivit lite brun (och vältränad) kommer jag va snyggast på stranden, skämt åsido. Påtal om träning, jag ska äntligen få träna imorgon igen, så jag har längtat efter gymmet!!!! Och det trodde jag aldrig att jag skulle säga.

söta dagar

Här om dagen köpte jag mig min andra helt egna kokbok Söta Dagar och det finns så himla goda recept i den! Det är massa olika recept från england och jag längtar tills jag kan baka något ur den, däremot har jag ju blivit nyttig så sånna här sötsaker är ju inte till mig längre.. MEN jag bakade precis en annan kaka som är som en sockerkaka med vanlijkräm inuti, så himla god! Jag kan lägga upp receptet till den om ni vill?

följdfråga on Sunis

Tävlar du något med Sune? :) Eftersom att du skrev att du ville ut och tävla mer :)
 
En följdfråga på den förra frågan och jag ska gärna svara. Jag köpte Sune till att tävla hoppning med honom men det har inte gått så bra, han springer rakt igenom hindrena. Det började bra och jag tränade väldigt mycket hoppning med honom för att det skulle bli bättre eftersom det inte gick så bra med den förra ägaren när dom skulle hoppa heller. Efter ett tag blev det värre igen och jag började istället träna dressyr för Johanna och han går verkligen som en klocka i dressyren! Sen visade det sig att han hade hovleds och kotledsiflammation i båda fram och det kan varit därför han bara sprang igenom hindrena för vi vet ju inte hur länge han har haft ont. Nu när jag börjar rida på "riktigt" igen ska jag försöka hoppa med honom igen och se hur det går då, men fördär tävlar jag inte med honom och kommer inte tävla med honom heller. 

blue and gold, gold and blue

Väskan från riveriland.com // klocka från asos.com // armband från my-wardrobe.com // klänning från nelly.com
 
Jag ska ju på bröllop i sommar och jag börjar redan nu tänka ut hur min klänning ska se ut haha, jag har sett denna från nelly.com men det känns lite för söt-fin för min smak.
 
 

mycket hästfrågor, men det är bara kul att ni frågar

Vad har du mer för häst än Sune? :)

Jag har ett d-ponny föl, eller han är 2 år nu, som vi ska rida och köra in till en ridhäst till mamma. Men eftersom jag vill ut och tävla mer är vi ute efter en bra storhäst igen för jag tycker det är väldigt litet med en ponny efter att jag hade Flash haha.
 
En bild på Iron, som han kallas, från i sommras. 

godmorgon på er

Är påväg till skolan och en väldigt kort skoldag, det gillas! Idag tar jag också med mig datorn hem så jag kan blogga som vanligt igen, ha en bra dag!


tisdag

Tights från Vero Moda // skor primeboots // halsduk från H&M // tröja med stickad rygg från FAV

Nu ska jag hem och laga mat, baka lite och rida två söta hästar, vi hörs sen!


Sune i Ljuslingsbacken!

Hej på er! Idag är jag sjuuuukt trött och råkade somna bort hela första lektionen, aj då.. 
Jag tänkte iallafall svara på en några frågor om vart mina hästar står nu och varför vi flyttade dom. Dom står som sagt i Ljuslingsbacken i ett jättefint stall och anledningen att vi flyttade på dom var för att vi har haft dom i uteboxar hos några kompisar och vi var väldigt trötta på det nu. Det blir mycket mycket mer slit när dom står i uteboxar och nu står dom i ett varmstall med spolspilta och allt möjligt + en gigantiskt ridbana och terängbana. Vi är än så länge jättenöjda!
 
 

ego

Nu börjar snart bion och vi ska äntligen se Ego!!


mot firande i Göteborg

Nu sitter jag och Erik på tåget mot Göteborg för 30 års fest, det kommer bli trevligt!! Vi hörs senare ikväll, eller imorgon, puss på er.


Sune i sin nya box

Åh vad skönt det känns att hästarna äntligen är framme i nya stallet!! Däremot har Sune ett lite för litet täcke på sig haha.


school is the shit

Godmorgon på er, nu drar jag till skolan och hoppas på en rolig dag!


fördelen med att bo på landet

Kolla vad fint det är ute idag!!! Bilden längst ner till höger är en bild på mig och mys-katten för att fylla ut collaget lite haha.


love your body

Börjar med att säga det vanliga Godmorgon. Idag mår jag nästan toppen och det känns så skönt att jag äntligen får gå till skolan imorgon, det känns lite konstigt att säga så men när man har varit isolerad här hemma ska det bli skönt att träffa alla igen. Och nu när jag sitter och kollar på dom här bilderna blir jag så jäkla taggad på att börja träna igen!!!! Längtar helt klart till nästa vecka då jag inte äter penicillin mer och kan börja igen, åh yes! 
 
Nu ska jag göra lite mat och njuta av att jag är frisk igen.

passion for fashion

Till pluggandet, yes ni läste rätt, jag pluggar när jag är sjuk!!! Däremot betyder det att jag sitter och håller på i illustrator och målar en japansk kaviartub, och dedär lät ännu komstigare. Men hur som helst unnade jag mig lite vaniljkesella, passionsfrukt och banan, åh det är ju så gott!!

naked girl

Man måste dö några gånger innan man kan leva, jag håller helt med Håkan där.

Let Her Go

 
Det här är så otroligt jävla bra.

fina vinterland

Godmorgon på er! Idag mår ännu lite bättre, det är så skönt att jag börjar bli som vanligt igen haha. Nu ska jag och mamma ta något att äta och nu har jag äntligen tillgång till femte och sjätte säsongen av Gossip Girl och jag är överlycklig. 

plättar för alla

Förut va jag och Erik onyttiga och gjorde oss plättar som hjärtan och det var himla gott med lite mat igen! Nu ligger jag i sängen och ska sova, det blir ännu en dag hemma imorgon men jag lovar att uppdateringen blir bättre när jag återgår till mitt vanliga liv och får lite mer energi! Puss och godnatt.


tisdag

Idag mår jag bättre som tur är! Erik är påväg hit och jag har idag ätit mat för första gången sen i fredags, och nu unnar jag mig lite vaniljkesella, passionsfrukt och vindruvor, mums!


underbart

Stickad tröja från awwdore.com // shorts från etsy.com // vita Dr Denim // väska från theiconic.com // skor primeboots // t-shirt från american vintage // glasögon från rayban // armband från dannijo.com
 
Jag ligger helt död i sängen och kallsvettas, vilket jag har gjort sen igår. Gossip Girl rullar på tv:n och jag försöker överleva (typ) Hoppas ni mår bättre, vi hörs sen! 

love you

Hej på er, jag är jätte sjuk därför har jag inte bloggat. Jag har varit på sjukhuset idag och fick penicillin utskrivet för jag har nog halsfluss, 39 grader feber och bara för att den är så hög har jag spytt flera gånger, usch! Men nu har penicillinet börjat verka lite så jag mår redan lite bättre och jag saknar Erik as mycket nu på en lördagskväll åh!!


godmorgon lovers

Idag är jag glad för det är fredag och ikväll har jag, Lisa och Emma tacokväll här, de va ett bra tag sen!! Träningsverken i min mage är inte att leka med idag, men jag borde överleva, puss.


lite utfyllning

Tröja från modekungen.se // byxor från Dr Denim // skor från Jeffrey Campbell // väska från malleries.com // armband från riveriland.com och glasögon från ocshades.com
 
Jag slängde ihop ett collage lite fort för att fylla ut bloggen, nu ska jag lägga mig i Eriks framn och sova underbart skönt, pricken övet i't är att jag har sovmorgon imrogon, yee! Godnatt på er. 

svar om mina jeeeeeans

Dom här byxorna kommer från Levi's och jag köpte dom på carlings!

dötrött efter gym

Och nu ska jag vidare till stallet!


tatttooo

Eriks nya tatuering är den högst upp, dock är inte armen klar än!


plugg plugg plugg

Efter ett jobbigt jävla gympass blir det nu plugg med lite keso, hallon, apelsin och vindruvor!


frågor och svar

vart kommer den ljusgråa tröjan ifrån? assnygg ju!

Den finns att köpa HÄR, på svpply.com!
 
 Vart kommer bältet och glitter topparna ifrån?:D 
Kan du inte börja skriva vart du hittar alla kläder också, snygg stil!

Börjar med att säga tack och att jag kan börja skriva vart alla kläder finns, det är både bra och roligt när ni säger vad ni vill läsa! Glitter topparna hittar ni HÄR, alltså på nelly.com och bältet kommer jag inte riktigt ihåg vart de är ifrån (sorry) men HÄR är det annars en till riktigt snyggt!
 

dagens outfit

Godmorgon på er! Sitter i bilen påväg till skolan nu, men idag har jag en American Vintage tröja på mig// Levis jeans// Primeboots och skärp från Vero Moda.


Thomas Stenström

 
Matilda har lyckats få mig förälskad i Thomas Stenström nu, men ack så bra han är!!! Låten kommer ut på spotify imorgon.

följ mig på bloglovin

Nu har jag fixat lite med bloggen (ska nog göra en header om jag orkar också) men ovanför menyn kan ni nu följa min bloglovin!

going crazy

Åh vad jag bara vill ha sommar och sol nu i snöstormen!!!

frukost

Godmorgon på er! Idag är jag hemma från skolan för jag vaknade med världens huvudvärk och kände mig dösjuk, men jag ska försöka plugga lite matte sen om min hjärna orkar. Jag unnade mig iallafall en världigt smarrig frukost och till den ska jag ju slå på Magic Mike (VÄRLDENS BÄSTA FILM)

new American Vintage

Härligt med en ny tröja till garderoben!


food is the shit

Åh så gott!
Jag har suttit hela dagen och hållit Erik i handen när han tatuerade sig (haha ironi förvisso) men det blev riktigt bra! Jag kan lägga upp en bild imorgo.


mot gym1

Nu ska jag bränna lite fett, kommer blir skönt!


kyckling, bea, klyftpotatis & sallad


godmorgon

Snart blir det stallet med ridning och efter det ska jag bränna lite på gymmet!


frukt freak

Nu ska vi kolla på tv och äta gott min älskling och jag! Efter jobbet tog jag och Lisa en fika på 3 timmar med massa gossip, kram på er.


vart jag köpte mina Primeboots

Vart köpte du dem? :))

Jag köpte faktiskt mina på Blcoket! Det var en tjej som hade fått fel storlek så dom var i princip helt oanvända och eftersom jag hade turen att hitta dom just där fick jag betala ett riktigt bra pris! Men jag har sett att det finns att köpa lite överallt i Göteborg, men mitt tips till er är att kolla på Blocket först, ni kanske också har turen som jag hade att hitta ett par helt nya, däremot är jag aldrig inne på Blocket så det var rena slupen att jag hamnade där! :)

äntligen!!!

Nu är jag officiellt ägare till ett par Primeboots, så snygga!! Jag fick också med mig en tröja hem från Götet men den får ni se en annan dag.

svar på frågor!

vad heter appen du använder för att få hjärtana? :)

Den heter BokehCamFX!
 
Vart jobbar du? :)

Jag har redan svarat på detta några gånger men säger det igen! Jag jobbar på en rastaurang här i skövde som heter Glädje, jag är servitris och jobbar helger, grymma pengar!
 

du är det bästa jag vet

Idag har jag haft en helt underbar dag i Göteborg med Erik, god mat och bra shopping! Jag hade inte med mig kameran (som jag aldrig har) så det får bli mobilbilder. 
 
Imorgon blir det jobb för min del igen, nästa vecka är jag äntligen ledig!!! Kram på er från en lycklig Lovisa. 

2 månader

Åh jag jag älskar dig så mycket!


på min handled idag

Detta sitter på min handled idag, nu börjar snart engelskan men jag längtar till skolan slutar. Jag och killen i mitt liv ska till Göteborg för att fira 2 månader!


svar på fråga om min mat

Nu vill jag bara ha vår och sommar så fort som möjligt, då man äntligen kan få ha på sig lite snyggare kläder! Hur är det med er annars då? Jag har fruktansvärd träningverk och är ganska pressad av skolan just nu, jag har tre saker som ska in på torsdag! Så nu är det bara att börja plugga.
 
Imorgon har jag och Erik 2 månader så vi ska till Göteborg och shoppa och äta lite gott. Jag har också fått en fråga om jag blir mätt på den maten jag lägger ut, och självklart blir jag det! Jag har aldrig varit speciellt stor i maten, men när jag är as hungrig trycker jag bara i mig mat!

dagens kvällsmat

Mums mums mums! Uppdaterar bättre snart (när jag har pluggat)


mmmmm

Är helt slut och orkar inte blogga mer än såhär idag, säger redan nu godnatt!


gym gym gym

Efter ett hårt jävla pass, ursäkta mig, på gymmet unnade jag mig själv 20minuter i värmen och gud vad skönt de va! Nu hoppas jag bara på att det står mat på spisen när jag kommer hem.


svenska hollywood fruar

Missa inte Svenska Hollywood fruar nu klockan 9 på 3an, äntligen lite Maria i tv:n igen!

insperation

Snyggt!

dagens uppgift -skaffa gardiner

Hej där! Efter två träningspass, ett på gymmet och idrott, och en lång skoldag är jag nu ganska trött, somnade när jag pluggade matte förut så jag försöker inte ens igen. Imorgon ska jag ha istruktion på gymmet (äntligen!!) och försöka hinna med ett ridpass, men min träningverk kommer nog göra allt de där lite svårare. 
 
Snart kommer Erik hit och äntligen får jag sova med honom! I två nätter har ja varit utan honom och det är helt värdelöst att somna då, aja puss på er.

mums

Härlig kvällsmat, keso, halloumi, tomater och en underbar smothie med blåbär och banan!
 

+++


time for gym

Nu kör vi!


christmas lights

 
Med Coldplay i öronen säger jag nu godnatt, och imorgon blir det morgon träning innan skolan (första lektionen är idrott) 

BLOPPIS

Paljett klänning från H&M med öppen rygg storkel 36 (för kort för mig), aldrig använd och nypris 500kronor nu 300kronor.
Skor från Blink storlek 36 använda 3 gånger för dom är för små för mig, nypris 700kronor och nu 500kronor. Är precis som nya!
Svarta skor från skopunkten storlek 36 använda 1 gång, nypris 300kronor och nu 150kronor.
Connverse aldrig använda för dom är för stora för mig, storlek 5 (typ 38?) och kostar nu 450kronor. Dom är i "mjukistyg" och riktigt snygga!
Mina älskade Miss Sixty jeans är nu för små, dom är slitna på knäna med det är enligt mig snyggt! Storlek 24, nypris 1100kronor och nu 500kronor. 
Leopardjeans från BikBok använda max 4 gånger, storlek s. Nypris 400kronor och nu 200kronor.
Om ni är sugna på något är det bara att komentera, komentera även om ni är sugna men inte gillar priset :) kram på er!

seg måndag

Rastade nyss lillen lite och nu är jag och Erik påväg till Thai House för att käka lite.


gossip girl nostalgi

Säger godmorgon (för några timmar sedan) med lite Gossip Girl nostalgi och nu kom äntligen Erik. Jag borde redan vara i stallet och ha pluggat matte men inget är gjort just nu.Jag ska hinna förbereda lite till en bloppis också, men vi hör sen ha det bra sålänge!

bloppis time?

Vad säger ni om en lite bloppis? Inga komentarer = ingen bloppis. Bara en liten sak för att göra bloggen roligare :)

kvällsmat

Åh så gott det var, naturell yoghurt (utan socker) ananas, banan och havregryn + lite keso och babytomater.

summer feelings

Åh jag vill ha sommar nununu! Sitter just nu och lyssnar på bästa Håkan och kollar på sommarbilder och klistrar ihop lite sommar outfiter, så snyggt! Nostalgi. 

Bruno Mars

 
Åh han är ju så söt Bruno, nu har jag helt klart fått en liten crush på honom också, jag som tyckte han va så dålig innan. 

tränings tips

Jag är ju helt inne med träning och nyttig och BRA mat så jag tänkte tipsa er om några riktigt bra appar till mobilen som det är olika träningsövningar på. Det finns till kondition, mage (ab), ben och ända (rumpa) och jag kan lova att det finns jobba övningar där med. Apparna är dessutom gratis att ladda ner! Jag har också gjort en kost och tränings kategori i kategorifältet! För att hitta apparna är det bara att söka på träning eller träning ben, eller vad man nu vill träna.
 

clean

 
Nystädat och allt, mysigt 
Ur fula bilder men så blir det ibland. 

locked out of heaven

Min söndageftermiddag spenderade jag i stallet (klippning #2, tog 3 timmar) och i badkaret, så himla skönt! Ikväll är jag ensam för Erik är på 150 dagars men då hinner jag ju träna lite och plugga matte. Dock är nog inte matten högs prioriterad. 

i will love you forever

Perfekt att somna till att Erik spelar gitarr och sjunger, godnatt på er puss!


godmorgon

Vi hörs senare eller imorgon, ha en bra dag!


myskväll

Ikväll tar vi de lugnt med en super myskväll med frukt, ljus och filmen Modig!
Imorgon hinner jag inte blogga för ska jobba och direkt efter jobbet ska vi ut och äta och sen på teaterpremiär, roligt! Kram på er.


HJÄLP MIG

HÄLJP MIG, vilken färg är snyggast?! 

from my instagram

1. Jag en härlig vinterdag // 2. En mysig dusch ♥ // 3. En bild på kusinen Linn & Martin // 4. MITT NYA GYMKORT!!

godmorgon


i love u

Några bilder från juldagen då vi bowlade som jag tog av Linn, vill också säga att Erik är det absolut bästa som finns i mitt liv just nu.

+


nyårslöften

Allt dedär med nyårslöften hit och dit. Nästan alla andra tjejer vill ha "drömkroppen" men jag kör på ett löfte som lyder att imorgon köper jag ett gymkort och sen ska jag träna och äta sunt, det mår alla bra av! Jag vill alltså bara bli en sundare och friskare person, that's it!
Jag ska också spara så mycket pengar som möjligt och försöka orka jobba mer eftersom jag och Erik vill dra utomlands i sommar, nicebajs.

blowdry lernberger

Världens bästa värmeskydd till håret, Lernberg Stafsing. 189kronor (om jag minns rätt) på Kicks, mitt hår har inte alls blivit skadat när jag har använt det, helt klart super!!

my love

Erik och Nemo (hunden) kom precis upp med frukost på sängen åt mig, åh pusspuss!!


i väntan på hovslagaren

Nu börjar det bli riktigt kallt.


godnatt

Åh dedär ser mysigt ut, kryper ner hos världens bästa pojkvän efter en trevlig (men kort) kväll, puss!!