snyggt från missguided!

 
Jag är precis hemkommen från skolan och gymmet och shit vad ont jag har i benen och rumpan, nu ska jag skriva min serieanalys om The Unit och sen åka och rida min lilla plutt!

mot skolan

Nu drar jag till skolan och ska äntligen gymma igen, gjorde aldrig det igår och det blir verkligen som ett beroende!!


livsnjutare

Vad vi lyxar till det hela tiden med goda smoothies och frukt, men gud så gott det är! Nu ska vi bara slappa ikväll och jag måste plugga lite färglära, för jag har antagligen prov imorgon, puss&kram.


my new love

Åh dom är så balla!!! Dom kommer bli as snygga i sommar med solbrända ben, mums!


vad härligt väder!!

Sitter och väntar på Erik i solen ❤


in love

Alltså jag får inte nog av snygga vår&sommar outfit's!! Som tur är har jag och Erik tänkt att åka till lager 157 på lördag och jag har inte varit där sen jag var ett litet barn, det kommer bli mysigt! Jag måste också meddela att jag förmodligen blir ännu ett par Jeffrey Campbell skor rikare idag, just gotta love shoes haha. Nu ska vi iallafall käka lunch, seee youu guys lateeeer.

du är bäst

Kolla vad erik slängde ihop till mig när jag kom, banan, hallon & kanel smoothie. Så himla gott!!


fantastiskt

Visst var det fint ute förut när jag red? Ibland är det helt fantastiskt att bo ute på landet alltså.


boy with a cone

 
Jisses, jag är såld! Helt slut i rumpan också sen gymmet haha, nu kom mamma hem så vi ska iväg till stallet och ta in alla hästarna och rida lite, mysigt! Ikväll får ni heller inte missa Maria och Mindy!!!! 

run like you hate it

 
Det är bara att jobba på!

smarrig frukost

 
Imorse hade jag sovmorgon och unnade mig en härlig och bra frukost, frukosten är helt klart det bästa målet på dagen! Jag lovar nu också att jag ska bli bättre igen på bloggningen för jag har verkligen sugit på det de sista. Efter skolan ska jag iallafall gymma idag igen, åh det är så skönt, hoppas ni också rör på er och mår bra haha!

summer feelings

 
Jag börjar med att be om ursäkt för mitt dödliga uppdaterande i helgen, men jag har haft en finfin helg med mitt livs kärlek! Idag efter skolan ska jag bege mig mot gymmet igen och det är så härligt att röra på sig lite, kram på er.

frågor och svar

Vad ska ni göra med Sune sen då om du får en ny häst? :)
Det är inte helt klart än, antingen vill vi sälja honom till en PERFEKT människa som passar Sune, en otroligt snäll och erfaren ryttare som kanske inte vill satsa på hoppningen utan dressyren istället :) Eller så vill vi låna ut honom.
vad för hästar ska du rida? :D
Det var en 4åring och en 7åring som en kompis till mamma har, dock passade ingen av dom prefekt till mig, båda var otroligt snälla och duktiga men det är ju hoppningen jag vill hålla på med.
var är byxorna ifrån? fin blogg!
Det är tights som jag har köpt på Vero Moda för ett tag sen!

häst tjej

Första hästen är klar och nu ska jag vidare till dom andra tre. Det jag längtar mest till är att vi ska köpa med oss mat hem sen och käka Ben&Jerry's, jag är ett sånt matmonster. Men fredagar är min flötdag!!


leg day!

Jag har precis vart och kört ett ben och rumppass, och nu är det skola som gäller. Efter skolan ska jag iväg och provrida 3 hästar, yeah!! Nu är jag däremot AS trött, men vi hörs sen.


Mmmmmmmm

Vi flötar.


torsdag

Goddag på er, idag är jag "stall ledig" så idag kan jag och erik spendera hela dagen, kvällen och natten ihop haha! Nu ska vi käka mackor och te och kolla på The Unit, en sjukt bra serie!


black & white

Idag kör jag på mina mönstrade tights, så mysigt och snyggt! Efter skolan drar jag till gymmet idag igen, även fast mina ben är helt döda, kram.


goodnight

Åh vad jag skulle vilja ligga på stranden och bara ta det lugnt när jag ser dessa bilder!!!
Nu är iallafall krönikan inskickad och kvällsmotionen är klar (lite egna övningar som jag försöker göra iallafall 5 gånger i veckan på kvällen) Jag har också hunnit med att gymma, rida och kollat på Maria&Mindy best friends forever. Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och somna till Eriks ljuva stämma, han är så söt när han spelar gitarr och sjunger för mig!! 

mot stallet

Jag har precis kommit hem från gymmet och nu är jag påväg till stallet och ridhuset! Puss&kram.


kvalle tid med Erik & mamma

Jag gjorde precis mina första egna amerikanska pannkakor, och dom blev himla lyckade!! Nu ska vi mysa, hörs imorgon.


tips på träningsmusik!

 
Unbreakable - Michael Mind Project
Illegal - Michael Mind Project
Just one last time- David Guetta
Like home - Nicky Romero
Bangarang - Skrillex
Scream and shout - Will.i.am & Britney Spears
Taken over - Rebecca&Fiona
Levels - Avicii
 
Vill ni ha resten av min träningslista finns den här, jag försöker uppdatera den så ofta som möjligt!

puss på er

Ja idag blev det en såkallad toffsdag då jag varken orkade fixa håret, sminka mig (som jag brukar) eller välja kläder. Så idag nöjde jag mig med en skön tröja och lite ringar och armband för att göra det hela lite med frescht. Jag är iallafall precis hemkommen från skolan och sitter och käkar lite mellis och ska kolla på Gossip Girl, haha jag tänker alltid på dagis när man skulle äta mellanmål!! Den gamla goda tiden.

vår collage

Byxor från sassandbide.com // tröja från Topshop // skor från Primeboots // päls från modekungen // väska från Steve Madden // glasögon från etsy.com // örhängen från missselfridge.com.
Jag MÅSTE verkligen hitta ett par sånna här byxor, så himla snyggt!

foals

 
Oh these guys are so fucking awesome!
Nu sitter jag i skolan och är så sjukt trött idag, jag kommer spikat somna när som helst och pricken över iet är att mitt hår har sitt egna lilla liv idag, tack för mig.

nyttiga fruktchips

 
Jag och mamma gjorde precis nyttiga fruktchips! Det är verkligen super lätt att göra och det blir väldigt gott, men vi har aldrig gjort med banan förut så vi får se hur det blir. 
Hyvla frukt, typ äpple, päron (jättegott) ananas eller någon annan frukt tunt, helst på mandolin. Lägg på bakplåtspapper på en plåt i ugnen på 70-80 grader. Helst ska man nog frysa dom först för att få dem lite knaprigare. Ugnsluckan ska vara lite på glänt. Man får känna lite på dem när de börjar bli krispiga.
 
Nu ska iallafall jag och Erik dra och träna, hörs sen.

glass i stora lass

Bild från igår.
Men nu ser det ungefär likadant ut, vi ligger och trycker i oss glass igen (jag gör det mest för min såååå jobbiga mensvärk) Om en stund ska jag till stallet och ikväll står det kalas på schemat!


my love

 
 
Världens finaste kille.
 
Nu ska vi åka till Thai House och köpa mat och Ben&Jerry's för att sen ligga och mysa hela kvällen, det är så himla mycket roligare och bättre än att springa omkring på olika fester, det kan jag lova er.

new in

 
 
Midjetröja från TopShop som kommer vara super snygg i sommar // Levi's shorts från Urban Outfiters // ur god parfym från Hollister // stickad tröja från Hollister. Jag köpte också vanliga svarta jeans, men det är ju inte så himla roligt att ta kort på haha. 

världens bästa Erik

Jag måste ha världens bästa pojkvän va? Åh jag älskar honom så mycket!!!
Nu ska vi laga lite mat och ikväll kommer vi nog slockna ganska tidigt med tanke på gympasset vi gjorde förut. Imorgon hade jag tänkt att visa vad jag köpte i Stockholm också, puss&kram hoppas ni har en bra alla ❤dag!


happy valentines day

Dagen till ära smyckar jag ut bloggen med lite rosor och blommor för att göra det hela lite mer gulligt, det är ju trots allt väldigt gulligt med alla hjärtans dag. Nu ska jag och Erik in och bränna som satan på gymmet och sen ska vi fortsätta att mysa idag och ikväll ska vi äta något gott, däremot har vi inte bestämt oss ifall vi vill gå ut och äta eller om vi ska vara kvar här hemma.. Kram på er!

på djurkliniken

Godmorgon på er! Har ni kanske märkt förändringen på bloggen? Jag har min fina kusin att tacka till det! 
Nu sitter vi iallafall på djurkliniken med Nemo som ska få lite sprutor.


kusinvitamin

Hej Lovisa. Jag vet inte om detta är helt lagligt. Men om det nu är okej att våldgästar bloggens design, antar jag att det inte skadar med en liten inläggshälsning. Hoppas att du blev nöjd med det nya utseendet, för jag tänker inte göra om det. Haha. & juste ja! Glad alla ♥ dag på dig, lillskit. Puss puss.

i'm a food monster

Här är några bilder från Stockholm, tyvärr blev det nästan bara bilder på mat, eller mig och Erik när vi äter mat haha! Men att vädret var så himla dåligt förstörde allt eftersom jag inte orkade eller kunde ta upp kameran i allt slask och när det smöade så himla mycket.

vit choklad & vanilj cupcakes

Jag och Erik gjorde tidigare idag vit choklad cupcake med jordgubbfrost på och dom blev riktigt goda! Däremot blev dom inte alls fina, men visst är det smaken som är viktig? Det var ju också faktiskt första gången jag försökte mig på att göra cupcakes!
 
150 gram rumstempererat smör
150 gram socker
175 gram mjöl
3 ägg
2 tsk vaniljsocker
 
1. Ställ upp 12 silikonformar eller vanliga muffinsformar på en plåt.
2. Lägg alla ingredienserna i en bunke och vispa ihop det till en ljus och krämig smet och fördela smeten i formarna.
3. Grädda i 175 grader i 20 minuter eller tills kakorna har rest sig upp och känns precis fasta. För att veta om dom är klara kan man känna försiktigt med fingret på kakan och då ska den kännas lite mjuk i mitten men ändå fast. Det här är också den godaste smeten jag någonsin gjort!!!!
 
Gör sen den vita choklad smeten som ska vara i muffinsarna. 
 
100 gram vitchoklad
½ dl grädde
 
4. Koka upp grädden och rör sedan i den krossade vita chokladen. Ställ sedan in smeten i frysen en liten stund så den stelnar lite.
5. Gröp ur muffinsarna medans chokladsmeten står i frysen och häll sen i smeten och lägg på de små locken igen.
 
6. Gör sedan jordgubbsfrostingen. 
 
100g philadelphiaost
60 g smör
½ dl florsocker
1msk jordgubbssylt
 
7. Rör smör och florsocker tills det blandats väl.

8. Blanda ner alla andra ingredienserna till en slät smet. Blanda väldigt försiktigt, det blir lätt rinnigt. 

9. Fyll en spritspåse och spritsa frostingen snyggt på muffinsen.


levnadstecken

Hej på er! Jag kände att jag var tvungen att visa att jag fortfarande lever haha. Igår hade jag och erik en lugnt och härlig sista dag i Stockholm och direkt när jag kom hem åkte jag och Matilda på fest, därav att jag inte har hunnit blogga än! Nu är jag iallafall påväg in till gymmet för att bränna lite och efter det ska jag fixa lite alla hjärtans dag grejer, puss på er.


3 månader

Åh vad jag älskar dig!!! Nu ska vi mysa resten av kvällen och jag ser fram mot mer shopping imorgon, puss&kram från världens lyckligaste tjej.


blå dörren

Vi sitter nu och käkar på Blå dörren efter en härlig men kall och snöig shoppingdag. Tyvärr kunde jag inte ta så mycket bilder då men jaja! Snart ska vi hem till hotellet och bara fira våran 3månaders dag!!! ❤


söndag kväll och jag är kär

From my instagram.
 
Hola amigos! Nu är allt packat och klart, den enda som fattas är att måla mina naglar vilket tar en jävla tid, att ha snygga naglar är typ a och o engligt mig haha. Erik ligger nu bredvid mig i sängen och datorn dör vilken sekund som helst. Imorgon är det uppstigning 05.50 och så tidigt går jag ALDRIG upp i vanliga fall. Men att vi nu ska upp till Stockholm och schoppa massor gör det att det är helt ok att gå upp den tiden. Jag kommer nog inte hinna blogga innan vi åker imorgon men jag kan lova en bildbomb på tisdagkväll eller onsdag, sålänge får ni nöja er med mobilbloggning, puss & kram!
 
 

tidig morgon!

Godmorgon på er! Idag är jag verkligen uppe med tuppen, jag har till och med hunnit släppa ut alla hästar. Idag blir det iallafall en "ta hand om mig" dag där gym, solning, måla naglarna, packa och ta ett låångt bad står på schemat! Jag hör av mig igen när jag vaknat lite mer, kram.


new in

Jag fick med mig ett super snyggt halsband hem från stan igår, ett illgrönt (det syns inte lika mycket på bilden) och det kommer vara riktigt snyggt i sommar när man är solbränd med någon vit tröja till, mums!

min fina vän Matilda

I fredags invigvde jag lovet med en god fika på Pim's med min ännu godare vän Matilda! Fredagens skoladag var helt bortkastad, jag hade sovmorgon till 10 i 11 och första lektionen kom inte läraren till och lektionen efter lunchen var också inställd (ifall men var klar med allt, vilket jag var) Men nu är det iallafall lov och jag njuter som tusan! Däremot ser jag inte fram emot att jag ska vara i stallet imorgonbitt klockan 7 för att släppa ut hästarna..

kvalle time med älskling

Åh vi har det så mysigt här hemma ensamma med melodifestivalen och massa frukt och choklad! Hoppas ni också har en grym lördag!

godmorgon på er!

 
Hej på er, jag hinner egentligen inte blogga nu men eftersom jag inte gjorde det igår känner jag mig nu skylldig till detta. Jag hinner heller inte leta upp någon bra (alltsa redigerad bild) så jag slänger upp en bild på en ur snygg brud men en ur snyg outfit, vi hörs efter jobbet!

fruktchock

Idag lär mig kropp få sig en riktig fruktchock med tanke på alla bär och frukter jag proppat i mig, jag vet att det inte är så bra att äta mer än 1 frukt per dag men jag kan inte motstå! Jag har precis gjort klart engelskan och lite media saker och det resulterar i att jag har sovmorgon till 10.50 imorgon, hur nice?! Efter skolan ska jag äntligen ha en kväll med min favvo Lisa med godmat och filmkikande, kram på er!

summer outfit

Top från nordstrom.com // shorts från batoko.com // t-shirt från american vintage // skor från primeboots // väska från banggood.com // glasögon från marissacollections.com

mumsig frukost

Imorse gjorde jag mig en mega god frukost med färska jordgubbar, passionsfrukt och bananer. Idag är det torsdag vilket innebär media hela dagen och att det är fredag imorgon!!!!


stay

 
 

gossip next

 
Det här blir det sista inlägget för mig idag, nu ska jag fortsätta nörda Gossip Girl medans Erik ligger och snackar haha. Godnatt på er!

lchf spenatsoppa

Åh jag och mamma gjorde precis världens godaste spenatsoppa och det är verkligen ur lätt och jätte nyttigt att göra! Först blande vi en krossad vitlök, en halv hackad gullök, smör och en påse spenat med liiite vatten i och kokade det en liten stund. Efter det mixade vi allt i mixern och la sedan tillbaka det i kastrullen och hällde i grädde och lite salt och värmde på det. Så himla gott och jag rekomenderar verkligen att ni testar hemma, det går knappt att misslyckas!

nyttigt och gott mellanmål

Jag tänkte tipsa er om världens godaste och väldigt nyttigt mellanmål! Finn crisp "kex" med phiadelphiost och skivad banan på, det är så himla gott!! Nu ska jag och mamma åka till hästarna och ikväll ska vi göra lchf spenatsoppa, gottgott.

trött

Idag är jag väldigt trött och sen, men snart så drar vi ner till subway och käkar, dagens höjdpunkt helt klart!


trötta efter ett bra dressyrpass!

Idag var har superfin min lilla prins, vi invigde också idag det guldiga glitter pannbandet! Nu ska jag hem och duscha och kolla vidare på Gossip Girl, hoppas ni haft en bra dag.


frågor och svar

När du skrev att du ska rida Bossa, menar du bosanova då? C-ponnyn som står på ljungslingbacken?
Ja det menar jag, jag rider henne lite då och då för att hon ska få röra lite mer på sig :)

ny favorit!!


godnatt

Med denna gamla bild säger jag godnatt och ber om ursäkt för att jag inte bloggat idag.


skön lördag

Slänger upp lite "jag drömmer mig iväg bilder" för att må ännu bättre. Idag har jag hunnit med två träningspass, ett ridpass och städat mitt rum. Helgen kunde knappt börja på ett bättre sätt. Ikväll kommer vi ta det lugnt med tacosmys till Melodifestivalen, en helt klart perfekt lördag!

ÄLSKAR DIG

Nu har vi de gött, godnatt på er!


träningstips!

 
 
En video på 10 minuter som gör en helt slut! Det är Andrea Orbeck (Heidi Clums personliga tränare) som visar hur Victorias Secret modellerna tränar. Att göra detta varje kväll kommer ge dig en superkropp!! Kom också ihåg att äta bra mat, dricka vatten och träna (tänk på andningen när ni tränar)

black and more black

Idag blev det en tråkig svart-dag i skolan med svarta Dr Denim // primeboots // tröja från Kapahl // skärp från vero moda och ringar & armband från snö.
 
Snart kommer Erik hem och vi ska ha en myskväll hos honom med god frukt och dricka, vi hörs imorgon eller senare, ha en riktigt bra kväll!!

from my instagram


stockholm here i come

 
Några bilder från förr gången jag var i Stockholm.
Nu är iallafall allt bokat och klart till Stockholm, på lovet (då jag och Erik firar 3 månader) ska vi åka upp till the big city och bo över på hotell, åh det kommer bli så mysig!!!!

frågor och svar

Vad har du för storlek på din bikini? Har hört att dom är ganska små i storlekarna :)

Jag tog s på både över och underdelen men jag hade nog hellre valt att ha xs på trosorna men jag orkar inte skicka tillbaka och betala mer, s trosorna passa ju men det hade nog varit snyggare med xs!

Skitsnygg bikini! vad kostade frakten? :)

Tacktack jag är riktigt nöjd! Jag kommer inte ihåg exakt vad frakten kostade men totalt med bikinin, frakten och tullkostnaden blev det runt 700 tror jag, jag kommer faktiskt inte ihåg :)


food is the shit

Hej på er, jag hann inte blogga igår så jag tar igen det nu lite. Efter ett riktigt hårt gympass (med resultatet -en jävla träningsverk i rumpan) åkte jag hem och gjorde mig lite mat, färskpasta, hallumi, jordgubbar och passionsfrukt och det var så himla gott! När jag hade slängt i mig maten åkte jag vidare mot stallet för att rida både Sune och Bossa.

fredag!!!!

Äntligen fredag idag!! Vi hörs senare, är nu påväg till skolan och kommer nog komma lite sent idag heh. Puss&kram.