Nu är paxon på plats


Happy day

Godmorgon, åh idag är jag så glad!!! Ska snart in till skolan och efter det åker vi och hämtar min nya pärla!
Hoppas ni också kommer ha en grym fredag, idag drog jag på mig min långkjol som jag också klippte lite i, mycket snyggare. Eller vad tycker ni?


Operation kjol igång

Yes, nu ska jag färga tyget så får vi se ikväll hur de blir!


I'm so excited!!

Hej på er, nu har jag som sagt köpt min älskade häst och ska hämta honom idag eller imorgon, så hilma glad!!! Och imorgon är det redan fredag, jag har precis beställt hem ett par skor och på lördag ska jag, Matilda och Fanny träffa Angelika Blick, oh my god!!! Det kommer bli ett bra avslut på denna veckan, love it.

Baby

En liten tjuvtitt på den lilla hästen


Kläd&smyckes party

Juste nu är jag på kläd och smyckes party, hörs sen!


Detaljer

Hej på er, jag har redan slutat för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på Josse. Vi ska tillbaka till skara idag (jag var ju och provred en häst där igår) och rida lite idag igen, testa lite höjder osv. Åh jag gillar den så mycket, hoppas det äntligen blir något!!!


miss you summer

Nu ska jag ta tag i livet, har precis gjort klart en powerpoint och jag har övat on my english speech. Nu ska jag gå hem och sedan ta en pw och äta en god lunch, puss och kram.

Godmorgon Sverige

Jo hej, idag är jag hemma och sålänge bjuder jag en morgonbild på min frukost, keso med banan och kanel -underbart!!


lovely day

Idag har jag hunnit med en lång skoldag, gjort klart skolarbeten, haft en lång mysig stund med min kusin (bland annat i skogen där hon var så tvungen att ta massa kort på mig till ett skolarbete) och en skolkonsert. Pricken över iet var nog när jag spillde ner hela min vita (!!) american vintage tröja med blåbärssorbet, men god var den iallafall! 
 
Men nu ska jag och Erik bädda ner oss och mysa sönder, godnatt på er!

Today's

Ni får en liten smygtitt på dagens, lite kallt men ändå skönt med shorts. Finally summer!!


Underbar kväll

Nu ska jag och min kärlek frossa i dessa jordgubbar och bara ligga och kolla på film (det kommer sluta med att vi kollar på 90210 som vanligt) hela kvällen. Hästen som jag var och prövade idag var inte alls som jag hade tänkt mig, het och stark i hoppningen = sånt jag hatar. Men på tisdag tar jag nya tag igen!! Hope you all have a good evening.


Lördag kväll

Igår kväll var jag och Erik ensamma här hos mig och då passade vi på att mysa ute när det var så fint väder. Vi låg ute i soffan från 8 till halv 11 eller något och kollade på film och åt gott.
Men idag är jag uppe med tuppen för jag och mamma ska ner mot Kalmar hållet för att provrida -igen. Hoppas ni alla får en bra morsdag!


Lördag morgon

Godmorgon, nu är jag påväg till jobbet och eftersom det är lönehelg idag så kommer det bli otroligt mycket att göra... Men efter det ska jag ta ett pass på gymmet iallafall och ikväll ska jag och Erik ha myskväll, mmm så härligt!


Glöm inte morsdag!

Hej på er, nu är jag påväg hem från skolan och stan för att åka vidare till Mariestad för att provrida. Jag köpte också morsdag presenter idag, glöm inte det på söndag!! Imorse var jag ute på en lång och härlig pw innan skolan, see you later.


Där fick jag allt till det

Idag när jag kom hem gjorde jag amerikanska pannkakor till mig och Erik, och fyfan vad gott det var!!! Det va otroligt längesedan jag åt något sånt här, mums! Men nu ska jag springa till stallet, kram.


My breakfast

Hej på er! Idag unnade jag mig en god frulle, keso med äpple, banan och kanel.
Nu ska vi ha redovisningar i skolan och jag ska prata om Sune, gaaaah!!


+


all neutral

 
Mina hatade fräknar, var snälla och försvinn. 

lisa och joel

 
Min kusin spelade nyss in Lisa och hennes pojkvän Joel när dom spelar och sjunger, visst är dom duktiga? Jag tycker iallafall att ni är jätte jätteduktiga!!

wonderful dress

Här får ni ryggen, haha, på en av de nya klänningarna jag köpte. Jag bara älskar denna ryggen, jag kommer bära denna klänningen så mycket i sommar både till fest och vardags. Den är så simpel och stilren då den inte är något u ringad i fram, och dom snurrade axelbanden gör nästan hela klänningen.

så himla snyggt

Nu till sommaren MÅSTE jag ha en sån här kjol, så himla snyggt. Så jag har tänkt mig att göra en egen, någon som kommer ihåg vad man hade för färger närman gör sånt här mönster? Man gjorde ju sånt på fritids, så roligt!!

good as gold

 

insperationer & idoler

Märks att du läser Hanna Fribergs blogg, mer & mer likt!

Det här är en av komentarerna jag fick igår, och ja jag läser Hannas blogg, men det är bara för att hon är en stor insperation, en idol helt enkelt. Hon är så snygg och väldigt duktig när det gäller träning och kost, därför följer jag hennes blogg. Jag hittar olika idéer hos olika bloggare och jag tycker det är väldigt snyggt när hon skriver som en lite text under bilderna och det har jag helt enkelt tagit över, bara för att det är snyggt och en bra idé. 
 
Mina rubriker tog jag faktiskt inte från Hannas blogg (jag har tyckt att det varit fult med så stora rubriker) utan det var faktiskt Erik som valden den åt mig och då bestämde jag mig för att ha den. Men jag blir otroligt inspererad av henne!
 
En annan tjej jag tycker är riktigt ball och blir inspererad av är Angelica, hon är nog Sveriges snyggate brud enligt mig. Hennes stil och alla bilder på hennes blogg är så perfekt, helt enkelt en grym tjej som jag också ser som en idol. Så jag hittar helt enkelt idéer hos olika bloggar hela tiden och just det här med att skriva under bilderna hittade jag på Hannas blogg, det gör också bloggen lite roligare!

Nationella matte

Godmorgon, nu ska jag plåga genom ett 4 timmars matte prov, som jag har pluggat men ändå är jag så nervös, nästan hela mitt betyg hänger på detta ju. Ahja, jag slutar som tur är vid 12 och då ska jag till gymmet, as usual. Kram.


summer feelings


lovely hair

 Godmorgon på er. Idag hade jag en skön sovmorgon till halv 10 så jag har precis börjat, hur skönt?
 
Jag vill bara meddela att jag längtar efter sommaren så himla mycket, och hur snyggt är det inte att fixa håret såhär när man är solbränd och har ett par slitna jeansshorts? Just gotta love it ♥ 

Iron majden

Nu när min älskade Sune inte längre finns får Iron bli min nya älsklings ponny. Idag la vi till och med på sadeln för första gången och gick runt lite, det va som ingenting! Han är så duktig alltså, han kommer bli en så fin ridponny. Han börjar bli riktigt fin nu också!

Nu ligger jag och Erik framför 90210 och trycker i oss godis (det är faktiskt OK att göra det ibland, kom ihåg det. Men ta då en rejäl sån dag och småät inte lite varje dag, för det är riktigt dåligt)


leave the world behind you

 

årets första ute frukost

En grov keso-banan macka och naturell yoghurt med naturell mussli och frukter, så gott!
 
Kommer ni också ihåg vip-kvällen på Larami? Jag köpte ju mer än bara mitt halsband, jag kan nog fota det imorgon, jag hittade även en klänning till bröloppet i sommar. Men nu ska vi ut en sväng i Jaguaren och njuta av att vi bor på landet haha. Ha en bra kväll ♥

the perfect shorts for summer

Mina Levi's shorts är verkligen de bästa shortsen som existerar i min garderob, jag har även ett par långa levi's byxor som jag inte bestämt mig ifall jag ska behålla dom långa eller klippa till shorts.. Däremot är jag ute efter ett par vita också, sommarens favoriter!!

älskade sommar

Igårkväll girllade vi entrecote från Glädje (så hiiiimla gott) och det blev himelskt, entrecote är nog det bästa köttet jag vet. Men jaja, vi satt ute och åt hela kvällen och till efterrätt åt vi jordgubbar med ovispad grädde, det bara skriker sommar! Åh vilken härlig kväll jag hade igår med mamma, Erik, mat och Let's Dance. Good work Sweden!

today's workout

Idag stog det som vanligt jobb på mitt schema, men det var så otroligt lite att göra idag (pga hockey, fint väder osv) så jag fick sluta tidigare och drog mig direkt till gymmet. Efter ett gött magpass med mycket kondition är jag nu hemma och helt död. Det är så himla skönt att jag börjar se lite mer skillnad också, dock inte mycket, men det finns en liten, fin skillnad.

dagen till ära

Jag har ju legat hemma idag för jag tyckte det blev väldigt jobbigt att gå till skolan idag, mamma och pappa åkte ju iväg med Sune imorse. Jag skulle följt med men jag kunde bara inte, när vi var där igårkväll undvek jag honom och ville inte se honom överhuvudtaget, det blev för jobbigt. När jag gjorde hans mat och vatten tänkte jag hela tiden "Det är sista gången jag gör det här till honom nu" It was too much.
 
Men nu har vi precis varit i stallet och det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle bli, att bara mocka en box, och bara göra mat till en häst, det var inte så jobbigt. Så istället har jag legat hemma i det uuuunderbara vädret och solat och unnat mig god frukt, mmm!
 
Nu är middagen på girllen och det luktar så himla gott, vi hörs sen!

my new necklace

From Snö, 399 kronor. I just loooove it!!!

tack för den fina komentaren

Den som inte haft en häst kan inte föreställa sig hur mycket den kan betyda för en... Det blir ens bästa vän som man alltid kan luta sig mot. Det spelar nog ingen roll vad jag skriver för det kommer inte förändra något, men du kommer klara detta! Om ett tag kommer du kunna se tillbaka på allt det fina, och le! Kram
 

Det känns så bra att någon förstår en, det betyder så mycket att få fina komentarer och inse att folk faktiskt förstår vad jag går igenom. Jag måste också säga att utan Erik hade det här varit ännu jobbigare, tack för att du finns ♥

Vi ses imorgon

Fyfan


Älskade larami

Åh jag fick med mig lite saker hem iallafall, visar mer sen!


Underbart väder

Nu är vi påväg in till stan igen för att fixa lite saker, vid 18 ska vi på "vip" kväll på Larami, nice!! Jag har till och med shorts på mig, bryter shorts-oskulden för iår!


frågor och svar

Vilken bok är det? :)
Den är Bodylicious, en underbar bok av Sofi Fahrman och Julia Fors med bra kosttips och träningstips, det finns också olika tränings/kost scheman som man kan fälja för att få den perfekta kroppen. Den kostade 250 kronor i butik men det är den lätt värd!

At the gym


Tre timmar i helvetet

Jo som rubriken säger, nu ska jag ha engelska prov i TRE timmar, men efter det slutar jag och då är det gymmet som gäller! Nu ett tag ska jag köra bra kost och bra träning, det har börjat bra iallafall, puss&kram.


I väntan på tandläkaren

Och hela dagen har varit åt helvete, jag har haft mycket tankar på Sune (på fredag händer det) jag glömde nästan av tandläkaren, jag är hungrig och min parfym har gått sönder i väskan så sminket är också paj, mitt hår är flötigt. Det kommer bli en dyr dag imorgon iallafall. Frågan är också vad som kommer hända på gymmet sen, dö mellan två vikter?


goodmorning

Godmorgon på er, nu ska jag göra ordning mig super fort och bege mig mot skolan!

nyttiga hallongrottor

 
Ja jag kan väl inte säga att det blev hallongrottor, men det blev ju iallafall hallonkakor! Eftersom jag hatar dadlar struntade jag i dom, hallongrottorna är väldigt nyttiga och goda, dock inte det godaste jag ätit för för jag hade nog inte haft mina svalt tillräckligt länge. Jag skulle nog ha kakorna i kylen i ett dyng iallafall. Men supperlätta attt göra!
 

Till nötbotten behöver du:

- 2 dl hasselnötter

- 1/2 tsk vaniljpulver

- 1/2 dl vatten

 Gör såhär: Mixa hasselnötterna till ett mjöl, tillsätt vaniljpulver och vatten och mixa igen. Fördela därefter degen som en botten i 12 muffinsformar.

Till hallonfyllningen behöver du:

- 250 g hallon

- 6 dadlar

 Gör såhär: Mixa hallonen och dadlarna och bred förefter ut fyllningen över hasselnötsbotten i de 12 muffinsformarna.

Till chokladtoppingen behöver du:

- 2 dl kokosolja från fitnessguru

- 1 1/2 dl kakao 

- 1/2 dl agave sirap

Gör såhär: Koka upp lite vatten i en kastrull och sätt därefter en tallrik över kastrullen med kokosoljan i så att kokosoljan blir rinnande därefter är det bara att röra i kakaon och agave sirapen i tallriken tillsammans med kokosoljan.

 Slutligen häller ni bara chokldröran så att den täcker fyllningen och botten. Sen låter ni bara  hallongrottorna stelna i kylen och så är det färdigt, dom är väldigt mättsamma så jag skulle nog göra dem lite mindre än vanligt!

 

 

Details


snyggt från zara


Today's

Är nu påväg till skolan, idag kör jag på mina vita byxor och en svart tröja -standard när man inte vet vad man ska ha på sig. Kram!


Off to the gym

Nu ska jag pressa som fan, efter det står kalas på schemat!


training

You CAN do it.

what is going on with sune

Du skrev en dag att du skulle skriva vad veterinären hade sagt om Sune och vad som kommer hända och så, men du gjorde aldrig det... Vad händer? :(
 

Jo det är såhär, Sune hade ju som sagt hovleds och kotledsinflamationer i både höger och vänster fram förra sommaren/ hösten och gick på igångättningsprogram, fick behandlingar och blev tillslut friskförklarad. Jag har inte kunnat sätta igång honom på riktigt sen dess så jag började galopera och sånt nu för bara någon månad sen. En dag när jag galoperade började han protestera, sparka och bocka, saker han aldrig gjort förut. Vi trodde han hade ont i ryggen så vi tog ut en massör, hon kom fram till att han i stort sett har ont i hela kroppen för han har lidit av stress i flera år och det har framkallat olika inflamationer i hans kropp. Efter det tog vi ut en veterinär som kollade på honom (vi hade märkt att han hade blivit halt igen) och hon kom då fram till att han har en kronisk hälta i frambenen och att han lider så mycket att det knappt är värt att ha honom kvar som sällskapshäst. Hon dömde då ut honom. 
 
Nu ska vi bara boka en tid i Skara så vi kan ta bort honom, det är ett jobbigt beslut men det är de rätta. Vi vill lämna in honom för ingen i familjen vill se när något händer för han står oss för nära hjärtat. Jag hoppas alla förstår att detta är väldigt jobbigt.
 

you are the best

Ett halv år, sex månader, du är bäst.

Han är gladare i verkligheten, han gillar bara inte va med på kort ;) haha


my new love

Så fin, skön och man ser så brun ut i den, just love it!


lovely evening

Åh så god kvällsmat jag gjorde till mig själv, nu är det Avatar som gäller efter en underbar och solig dag i Göteborg med älskling ❤


dagens outfit

Ni får ett litet smakprov, såhär ser mina händer ut idag, ringar från Bikbok och armband från Snö och gina.


lovely gothenburg

Jag och min älskling sitter ni på tåget till Göteborg för att fira våran "ett halv års-dag" med mys på stan och lunch osv. Vi skulle egentligen firat med en mysig picknick men vädret gick helt emot oss.. Hoppas ni också har en bra dag!!


love you so much

Vi ligger just nu och kollar på let's dance, jag vill bara att det ska bli morgon nu eftersom jag och Erik har ett halvår imorgon, åh puss❤


Mot stan

Vi är påväg in till stan för lite mys och gym, härlig dag!
Det gick heller inte så bra med hästen imorse, det är bara att leta vidare efter den perfekta hästen ;)


one direction

Det här skulle kommit upp igårkväll.

One ditections första år på 2an, jag dör vad jag älskar dom (men Erik mer haha❤)


wunderful day

Mmm god kvällsmat!!

Idag har jag iallafall gymmat för första gången på typ en vecka eftersom mitt gymkort gick ut, vi har också gått på promenader och ridit, härlig dag! Nu ska vi bara ta en dusch och sova, imorgon klockan 8 på morgonen kommer de med en häst som jag ska rida, hum...?


grill-mys

Godmorgon, igårkväll hade vi en mysig kväll även fast det regnade som bara den. Jag och Erik har precis vaknat till och ska snart bege oss ut på en morgon pw, göttkött.


awesome evening

Jag har precis kommit hem från stallet och sitter ute UTAN jacka och allt, hur skönt? Maten blir snart serverad och det blir grillat, sjukt gott!


the world's best friend

Lisa fyllde ju år i lördags och vi har inte hunnit träffas förens nu, men hon är sjuk idag så jag kom hem med lite fika och ett paket från The Body shop till henne. Visst är jag en bra vän?? Grattis i efterskott iallafall!


Redovisningar

Vi sitter, och kommer sitta hela dagen och kolla på redovisningar, go dag. När det är slut drar vi ner till stan och myser i solen ❤


horse number two

Gud vilken söt liten häst jag precis har ridit, endast 162cm i manken men upplevs mycket mycket större. Vi får helt enkelt se vad som kommer hända i framtiden!


bake off i solen

Jag sitter på Bake off i solen med Matilda och Elvira efter en låång skoldag. Snart ska jag ta bussen hem till hästarna och landet.


inspo

Jag är äntligen förenad med min dator igen och ska nu börja blogga mer som vanligt, och inte bara från mobilen. Slänger upp lite inspererande bilder och drömmer mig bort lite, mitt gymkort gick ju ut i fredags. MEN jag kommer ju röra på mig idag iallafall eftersom jag ska till Hjo-trakterna och provrida två hästar, jag fortsätter mitt sökande efter den perfekta hästen. Jag kommer sakna Sune så himla mycket.

+

Gud vad snygga skor! Vart finns de att köpa?:)
Jag köpte mina på Stadium! 

Godmorgon

Just loooove my new shirt!!

Nu är jag iallafall påväg till skolan och har en lång dag framför mig. Ikväll ska jag nog provrida några hästar, känns bra!! Kram.


godmorgon

Shit! Idag sov vi till 12 och det känns inte bra, dagen kommer bara försvinna. Men nu ska vi rycka tag i livet och äta frukost och ta en lång promenad. Det lönar sig också att vara bartender för en dag, jag och Erik skrapade ihop 1300 kronor i dricks!!!


Nu kör vi!!


workworkwork

Nu är snart festen igång och jag och Erik har jobb i baren framför oss ikväll!


grillkväll med tjejerna

Vi har det trevligt och har precis käkat god mat och nu har vi gått in för att chilla. Imorgon är det tidigt uppstigning för jag ska göra 67 desserter..


Safe Haven

 
Godmorgon på er, idag är jag hemma från skolan för jag mådde inte så bra igårkväll och imorse. Så jag har precis sett världens finaste film, Safe Haven, ni måste bara se den! Det är han som har gjort The Notebok och Dear John som har gjort den, och det är något av det vackraste jag sett på länge. 
Nu ska jag värma på min pizza från igår, hoppas ni har en bra dag idag!

mysig Valborg

Godmorgon på er, jag har redan vaknat men jag är inte trött, något är fel på mig! Erik ligger fortfarande och sover bredvid mig men jag funderar på att gå upp och göra frukost till honom. Igår hade vi en mysig Valborg UTAN alkohol, man måste inte dricka bara för att det är Valborg hörrni.

Idag ska jag iväg till Skara för att provrida en häst, mysigt.