äntligen!!

Idag fick jag äntligen med mig min iPhone hem!!! Jag ville egentligen ha en svart med det blev tillslut en vit iallafall. 
Ikväll har jag och Lisa filmkväll och babblar om allt möjligt, det va ett tag sen! Imorgon ska jag upp tidigt och jobba och ha middag med Eriks familj senare på kvällen, göttgött. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen så detta blir det enda inlägget för idag, puss på er. Glöm inte frågestunden heller!

Bake off

Äter på Bake Off med dom bästa i klassen, Nice.


Torsdag kväll

Hej på er! Det har varit en dag med fullspäckat schema idag, tog en fika med Erik efter skolan och fixade även så att min iPhone 5 kommer nästa vecka!! Äntligen ska jag få en ny mobil, är så trött på denna iPhone 4 skiten. Jag har även hunnit med att trimma Sune lite i ridhuset.
Nu ligger jag och kollar på Fråga Olle och saknar Erik så mycket, bye.


+

 
Nu kör jag på en frågestund, är det inga bra eller vettiga frågor svarar jag inte på dom, så tänk efter vad ni frågar! Svarar isåfall på dom när jag har tid :)

love is easy

Idag hade jag på mig min nya blus som jag köpte i Göteborg igår, den är så himla söt! Ni kommer säkert få en bättre bild på den någon annan gång. Jag måste också säga att årets första julklapp är köpt, nice.
Juste, snart kommer frågestunden upp, vi får se om den är värd att ha kvar sen. 

macka & oboy

Som sagt, två mackor och ett glas oboy är gudomligt gott när man kommer hem hungrig från skolan. Idag var det en kort dag igen, vi går aldrig så länge som det står i schemat, idag slutade vi liksom vid 1, love you Tommy. Tommy är helt klart våran skönaste medialärare, fysatan vad roligt vi har det i media!
Nu ska jag snart slänga ihop en deg till lussekatterna som jag och Erik ska göra lite senare, vi kan inte hålla oss längre!! 

HOLA

Tja, sitter i skolan så det blev en gammal väldigt seriös bild. Jag är svinhungrig och idag är det god mat för en gång skull, gotttt! 
Efter skolan hade jag tänkt mig att äntligen klippa klart Sune och åka till ridhuset för första gången på två månader, jag får rida mer seriölst nu och pressa honom mer. Vi hörs sen puss. 

Mot Göteborg!

Nu sitter vi på tåget mot Göteborg för en shopping och mys dag. Jag bara älskar att få spendera tid med min älsklig!! Vi hörs sen pusspuss.


myspys

Ligger i sängen och väntar på Erik som är och repar med sitt band. Idag har vi bara legat och segat hela dagen och det va hima mysigt! Imorgon ska vi nog dra till Göteborg och kolla runt lite, jag vill köpa ett skärp och en bra väska till skolan om jag hittar det. Nu ska jag ta lite och äta för jag svälter ihjäl. Puss&kram.

new in

Jag fick med mig en blus från Kappahl, blev VÄLDIGT förvånad över att jag hittade något där, men den är himla söt och fin på.

Stockholm

Helgen i Stockholm var helt perfekt, vi fick med oss fina kläder, grymma minnen och god mat i magen hem. Jag har aldrig varit på en så bra konsert som Swedish House Mafia, ni som inte var där och såg den har verkligen missa något här i livet. 
En god lunch på Berns, har inte ätit så god mat på länge!
 
Innan vi åkte hem gick vi förbi släktingarna och fick en mycket god fika och mycket snack om allt möjligt. Så trevligt att träffa dom igen, men jag är alltid välkommen så jag hoppas jag åker upp snart igen! 

på väg hem

Sitter på tåget hem till lilla skövde igen och har med min älskade skvallertidning, det ska bli så himla skönt att få träffa Erik igen <3


Blå Dörren

Sitter och äter god mat med mor, far och Lisa. Ikväll ska vi bara ta det lugnt på hotellet och inte göra nått, vi är ju så trötta.. Kram på er!


movie time

Ligger och kollar på film i sängen nu efter en lång och bra shoppingdag, jag fick med mig vad jag ville!
Förut lunchade vi på Berns och ikväll ska vi ut och äta, jag ska bara ta en dusch innan och vila mina fötter som är döda från igår och idag. SHM var så himla grymma!!


Nu kör vi!!!

JÄVLAR VAD NICE.


äntligen framme

Nu är vi äntligen framme i Stockholm och sitter redan på hotellet. Ett gammalt och mysigt hotell, och Götgatan ligger precis utanför! Nu ska vi bara ta de lugnt och sen göra iordning oss och äta mat. Jag har med mig kamera men ingen dator så det får bli mobilbloggning i helgen, men de är bättre än inget. PUSS.


torsdag kväll

Äntligen torsdag kväll, som jag har längtat, imorgon åker vi äntligen till Stockholm och Swedish House Mafia. Idag har jag har hunnit med att städa, tvätta, duscha och förut var på invigning av en ny affär, RedDevil. Det fanns mycket snygga kläder där, specielt till killar ni borde gå dit och kolla, bra priser också! Jag fick iallafall med mig ett par mörkgröna byxor hem, jag blev själv chockad över att jag föll för ett par gröna byxor. Jag kan visa bättre bild på dom imorgon. 
Nu ska jag måla klart mina naglar och kolla klart på Fråga Olle, godnatt på er! 

packar för fullt

Sitter helt slut och packar inför imorgon, vi hörs snar igen!!


svar om min tröja

Den här tröjan kommer från Laramii här i skövde, men den finns bara i s/m så den är lite stor, men helt klart en favotit i min garedrob! Jag har också en ny kategori här på bloggen, frågor och svar, där kan ni kolla om ni vill ha svar på något, eller så ställer ni bara frågan haha. 
 
 

världens bästa mormor

Mormor kom förbi med lite mat till mig förut, hon är så gullig hon! Nu har jag gjort alla dagens sysslor och väntar bara på att mamma och Erik ska komma hem, långtråkigt. Jag hoppas också på att mamma vill gå på Twilight ikväll, jag har ju lyckats göra henne till ett fan nu också, och då får jag se filmen en gång till, hade varit superduper bra. 

I freaking love you guys

 
Fyfan vad jag längtar tills på fredag, ni är helt klart bäst i världen på det ni gör!!! OH MY FUCKING GOD.

godmorgon

Idag vaknade jag av solen, det är alltid lika mysigt. Jag är hemma idag igen eftersom jag fick tillbaka min huvudvärk igårkväll, men imorgon ska jag gå till skolan för idag mår jag mycket mycket bättre. Nu har jag precis ätit lite frukost och ska fortsätta med lite skolarbete och sen bara ta det lugnt. 
 
Juste en till liten sak, vill ni att jag ska ha en frågestund? Isåfall får ni komentera, inga komentarer = ingen frågestund :)

Pizza och twilight

Har legat och kollat igenom alla Twilight filmerna med mamma idag och nu kom hon hem med pizza. Min huvudvärk kan gärna slänga sig i väggen, bye.


beautiful

Efter att jag har städat upp alla solrosfrön som jag tappade i hela köket ska jag gå över till Erik igen, får aldrig nog av honom. Det roliga är ju faktiskt att vi är grannar, här ute i skogen, där ingen egentligen borde bo. Men idag är en sån kväll som man faktiskt vill vara ute på landet med tanke hur fint det är upp mot berget. 

pannkakor och frukt

Lunchtime, vilket för min del blir pannkakor, kiwi, banan och liiite sirap, gott! 
Igår hade jag världens mysigaste kväll och natt med min kärlek, puss på dig. 

Just nu

Sitter just nu på Grevagården och kollar på hästar, och har äntligen fixat så att det går att logga in på min blogg genom mobilen (vilket inte har funkat förut)
Vi hörs sen, puss!


snyggt till nyår

Kollade runt lite och hittade några perfekta nyårs klänningar med mycket glitter och paljetter. Jag är EXTREMT sugen på den långa svarta längst upp, så himla snygg! Kommer bli kvällens stjärna i den (skämt åsido)

min jacka

Jag fick en fråga om vart jag har köpt min jacka, och den har jag köpt på Laramii här i skövde men den är från märket Hollies så den finns ju såklart på deras hemsida eller någon annanstans. 3100 kronor gick den på om jag kommer ihåg rätt. 
Där fick ni också en liten inblick i min garderob, finfint. Nu ligger däremot nästan alla mina kläder utspritt på mitt rum, annars är den helt fullproppad.

mys fredag

Ikväll ska jag vara hemma hela kvällen och ta det lugnt. Jag va ju som sagt på en tidig bio förut med Linn och nu sitter jag och väntar på maten som är i ugnen, mums. Sen ska jag, mamma och pappa kolla på X-Factor (vilket jag inte följer, eftersom jag aldrig är hemma på fredagar) men ikväll blir ett undantag eftersom jag jobbar imorgonbitti. Det är alltid mycket roligare att komma till jobbet pigg, dessutom är Erik på 200 dagars ikväll så han är inte heller hemma. Puss. 

Breaking Dawn part 2

Helt klart den bästa filmen, jag grät nästan så bra va den, helt otroligt. Ni MÅSTE verkligen se den! Jag är inte så mycket för fantasy filmer men Twilight slår alla, har alltid älskat dom filmerna. 

new in

Efter skolan gick och köpte mig en super fin tröja/klänning från Laramii med spets i ryggen. Just gotta love it. 

Godmorgon

Hej på er, idag mår jag himla bra och ska nu dra mot bion och The Hunger Games och massa godis och dricka. Ganska vidrigt och äta sötsaker på morgonen men idag får vara ett undantag. Puss och kram.

Bubble Mania

Är det någon mer än jag som spelar Bubble Mania? Det är så sjukt beroendeframkallande och egentligen inte så roligt, jag tycker nog det är roligt bara för att jag är bättre än Erik på det. Men nu säger jag GODNATT och ska spela mig till sömns.

jobbig dag

Den där jävla träningvärken tar kol på mig, har knappt kunnat röra på mig idag, ännu mindre gå i trappor. Jag lyckades till och med somna på två lektioner idag vilket slog mitt personliga rekord. Nu ska jag försöka sova och ladda upp inför skolbio klockan halv 9 imorgon, The Hunger games. Älskar våra media torsdagar. 
Idag har jag också tillbringat min eftermiddag med mormor och min kväll med Erik, puss.

Icona Pop

I seriously love you guys. Hur bra får man bli? Helt klart dom bästa brudarna i Sverige, och jag vill så gärna se dom live.
We got the world     Top rated      Manners

love love love

Ligger i sängen och äter kiwi, spelar spel (haha nörd) och kollar på tv. Helt okej myskväll med mig själv förutom att min träningsvärk kan dra åt helvete, min mage, rumpa och ben är helt slutkörd från idrotten (!!) idag, lite pinsamt. 
Jag proppade nyss i mig massa pannkakor och är trött som bara den, jag saknar också Erik, puss. 

tuesday

Tjena tjena, är äntligen hemma och börjar få huvudvärk, fan också. Nu ska jag göra massa pannkakor och bjuda familjen på det och sen kolla på Portkod 1321, är så taggad! Har väntat i en vecka nu på nästa avsnitt, tråkigt att dom är så himla korta och att det knappt är några avsnitt kvar. Sålänge får ni en kass mobilbild, som vanligt. 

america

 
Med Imagine Dragons säger jag nu godnatt och ser fram emot en skön sovmorgon! Ha det så himla bra. 

seg måndag

Enligt mig så är alla måndagar sega. Dagen startade med att jag försov mig 45 minuter och vaknade typ 20 minuter innan jag skulle åka, stressig morgon med andra ord! Jag har äntligen skickat in min svenska analys vilket är skönt och nu sitter jag och kollar på slutet av Fotbollsgalan och försöker planera in Twilight med ma girls. Erik ska också springa hem nu, han är helt klart bäst. Puss.

in love


svar om Sune

Varför skriver du inget om Sune eller lägger upp några bilder på honom? Det kanske bara är en statusgrej för dig, att kunna säga att du har en egen häst?
 
Hej på dig också, jag skrattade faktiskt till lite när jag läste den här frågan. Jag har haft egen häst sen jag var 11 år, alltså 5 år och jag har ridit i 13 år, det är ingen statusgrej alls för mig, är det de för dig? Jag har haft både c-ponny storhästar och nu Sune som är d-ponny och så har vi ett d-ponnyföl också.
 
Sune har precis haft hovledsinflammation i båda frambenen så just nu sätter jag bara igång honom, därför bloggar jag inget om honom just nu. Men om du vill det kan jag börja blogga mer om honom! Dock i allmänhet tycker jag bara det är töntigt att du ens tror att det är en "statusgrej" för det är de verkligen inte, varför skulle jag ens ljuga om en häst?
 
Några bilder på Sune från i somras och en när jag, eller mamma, håller på och klipper honom.

luckiest girl in the world

Taggar nu MTV EMAs med frukt och tända ljus, mysigt mysigt mysigt. 
Farmor, Sofia och min bror åkte precis hem efter en middag för pappa på farsdag, love you. 

middag hos mormor

Igår var jag med familj och kusiner + Lisa hos mormor och åt tre rätters. Hon är så himla söt och go' min mormor, hon bjuder också alltid på underbar mat. Efter det drog jag hem till Erik och hade myskväll. Toppenkväll! 

shopping

Mobilbilder, det värsta jag vet. Men nu blev de så, mitt köp för idag blev en snygg bh. Jag är på riktigt beroende av fina underkläder, man känner sig mycket finare då konstigt nog. 

lördag

Den här veckan är det en jobbfri lördag för min del, riktigt skönt! Jag har precis kommit hem från stan där det blev en shoppingrunda på några timmar, mysigt. Nu är det mat som står på chemat och sen ett ridpass. 
 
Igår hann jag helt enkelt inte att blogga, jag var inte ens i närheten av en dator. Efter skolan drog vi ner till Pim's som vanligt och efter det var jag och Erik på Riviera och åt entrecote och det var så himla gott! Efter det låg vi hemma hos Erik och kollade på film hela kvällen, med andrqa ord en super kväll. 

Portkod 1321

Jag MÅSTE rekomendera Prtkod 1321, så himla bra! Har suttit och kollat på dom 5 första avsnitten här nu på svt.se, men det släpps nya avsnitt på svt klockan 17 varje tisdag. Så himla bra!!!

lunch a la Lovisa

 
Pasta med pesto, halloumi och tomater blev min lunch idag, och det va jävligt gott. Ibland är jag faktiskt stolt över mig själv. 

white

Idag (innan jag gick hem) hade jag på mig min nya snöflinga från BikBok. Så himla söt, och bara 99 kronor. 

Godmorgon!

Hej på er! Jag sitter just nu med Karen och Matilda och "jobbar" lite med våra omslag, ganska gött. Idag är jag skittrött men jag hoppas verkligen det blir bättre snart. Och imorgon är det redan fredag igen, veckorna går nästan läskigt fort. Ha det bra! 

trött och mosig

Sitter just nu med tända ljus, Imagine Dragons spelas i högtalarna och jag har äntligen börjat skissa igen. Som livet är nu är det helt perfekt, redovisningen gick perfa, mitt ID kort är fixat och mormors underbara mat ligger i magen. Gud vilket positivt inlägg. Puss.

instamood

Bombar bloggen med Instagram like a boss. 

vinn iPhone 5 i valfri färg!

Jag är med och tävlar om en iPhone 5 på Dennis blogg, vill ni också tävla gå in här och se hur ni ska göra för att vara med, eller klicka på bilden.

Skyfall

 
Skyfall var verkligen bättre än mina förväntningar, jag hade ju aldrig sett någon Bond film förut men jävkar vad grym den va! Enligt mig iallafall, fast allt blir väl bra bara man är med goda vänner. 

6 november 2012

Tisdagkväll och jag är helt slut. Försökte mig på ett ridpass ute i mörkret förut och det gick inte alls bra, jag tror på riktigt att Sune är mörkrädd. Nu ska jag iallafall fortsätta med min bokanalys om Sanka Psyko medans mamma och pappa ligger på golvet och skruvar ihop barstolar, kvällsunderhållning.
 
Jag måste också säga stort grattis till Erik som fyller 18 år idag! 
 
 

Swedish House Mafia

17 dagar kvar, fyfan vad taggad jag är. 

mys måndag

Nu ska jag fortsätta mysa med alla ljus och min härliga mensverk (vill dö) och käka lite taccopaj som mamma har gjort, mumms. Jag hoppas på att jag somnar med ett leende på läpparna ikväll igen, jag är så glad men ändå förvirrad, kan någon förklara detta för mig..

följ mig på Instagram

Följ mig på Instagram för att få en bättre uppdatering, där är jag glimman!
Den är "privat" men jag accepterar er gärna mer än gärna. 

Imagine Dragons, världens bästa

 
Jag är så förälskad i dom, lyssna på hela deras album här. 

middag med kusinen

På lovet lagade jag och storkusinen baconlindad kyckling, klyftpotatis och julmustsås. Underbart gott! 

skolarbete

Eftersom jag går media har vi alltid olika uppgifter med bild, foto osv vilket kanske är ganska uppenbart haha. Men vi har precis gjort cd omslag, och jag har gjort 2 stycken och kan inte bestämma mig om vilket jag tycker är snyggast, help me! Det ser konstigt ut nu eftersom det är vita bakgrunder, och kvallen när man laddar upp på blogg.se är inte den bästa. 
Jag tycker nog nästan den första är snyggast, båda är väldigt enkla men less is more som min lärare alltid säger. 

Rock Of Ages

 
I'm so sorry, men jag glömde min datorladdare i skolan över lovet och kunde inte blogga, så jag tar igen allt nu. Mitt lov var riktigt bra! Många dagar spenderades med Linn när vi bland annat kollade på Rock of ages som jag verkligen kan rekomendera. Nu ska jag fortsätta med min svenskalektion, ha det bra.