härligt i jacuzzin

Jag och Erik är ensamma här idag så vi har precis suttit en bra stund k jacuzzin och nu står maten i ugnen, en bra Valborg! Vad gör ni ikväll då?


godmorgon

Godmorgon på er, idag är derby nästan fredag haha (vi är ju lediga imorgon och idag är det Valborg!!) Igår körde jag ett gött magpass innan Linns kalas, gött!
Nu ligger jag och kollar på Vakna med nrj för jag har sovmorgon och vaknade sjukt tidigt. Ha en bra Valborg! ❤


världscup finalen

Vilka platser vi hade!!! Nu sitter vi och väntar på tåget inne på espresso house, gött. Bloggar mer sen, fick dock inte med mig kameran förut..


i väntan på mamma

Gymmet stängde tydligen tidigt idag (vilket jag absolut inte hade fattat) så nu sitter jag och väntar på mamma med Håkan i lurarna. Stallet och en "pyssla-om-mig-själv kväll" väntar hemma.


hard work

Är påväg till jobbet nu och efter det står gym på schemat. Imorgon åker jag och mamma upp till Göteborg horse show, åh kommer bli så kul!!! Resultatet av Sune och veterinären igår kan jag blogga mer om sen, kram.


något jag måste köpa

Den här tröjan var ju hur fin som helst och den skulle bli perfekt till bröllopet i sommar med en söt kjol till, jag måste köpa den!
Nu ska vi till stallet för veterinären kommer och jag håller tummarna.


puss&kram

Hej på er, nationella idag gick bra och efter det sprang vi ner till Bikboks rea och jag fick med mig några armband. Nu ska jag ner till gymmet, gött.


at the gym

Leg-day today, efter ska jag hem till mormor och få mat, gött!


onsdagslyx

Sitter på Espresso House med Matilda och Joanna och unnar oss frapino!! (det här skulle kommit upp för läääänge sen)


gott födelsedagsfirande

Vi är just nu på kalas hos min bror som som sagt fyller 25 idag, han serverade god smörgåstårta och glass med bär, mumsigt!! Tur att jag hann med ett jobbigt magpass innan...


shake it out

Snart börjar estetiska kommunikationen och vi ska skapa något vi älskar, det kommer nog sluta med att jag målar Sune ❤ & det här lät ju jätte komplicerat, men egentligen ska vi bara ha bild och måla något vi älskar haha.


Bake off

Vi har precis käkat lunch på Bake Off efter svenska nationella provet, känns bra. Idag är det en kort skoldag och efter skolan ska jag gymma och åka till min bror, för idag är det hans dag!!!


summer outfit's

 

Midjetröja från divinetrash.co.uk // vida byxor från sassandbide.com // jacka från stripesfashion.co.uk // shorts från etsy.com // kjol från farfetch.com // linne från weekday.com // svart midjetröja från boohoo.com // kuvertväska från zappos.com // solglasögon från etsy.com // guldigt halsband från couturecandy.com // skor från primeboots och Jeffrey Campbell.

tråkiga besked

Det har som sagt varit lite krångligt med Sune dom senaste dagarna och vi har haft ute massörer osv, men inget verkar hjälpa och han blir bara värre och värre, vilket jag tycker är så himla tråkigt. Han har tydligen lidit av stress i flera år (även innan jag köpte honom) och det medför att han spänner sig och får ont i hela kroppen och blir svår att rida. Iår är han ju 19 år så han är ganska gammal och nu höll han knappt för igångsättning från inflammationerna förra sommaren. Det här är verkligen jätte tråkigt och vi ska så fort som möjligt ta ut en veririnär till stallet som får kolla på honom, han låg liksom ner hela dagen i hagen igår. Så därför kanske jag inte kommer vara så jätte glad nu och det kanske kommer lite tråkiga inlägg, men det här är riktigt jobbigt för mig, min älskade Sunie. 

my weekend

Jag börjar med att be om ursäkt för dålig uppdatering men till mitt försvar har blogg.se appen inte fungerat på min mobil och jag har inte hunnit sitta vid datorn.
Hur som helst, jag har iallafall hunnit med mycket annat i helgen, morgonpromenader i skogen OCH solen med min älskling, solat, jobbat, ätit god mat och myst som bara den. Mamma och pappa hade också med sig ett par ljusa Levi's shorts hem och dom passade perfekt! 

förkyld och jävlig

Denna skönhet fick jag med mig hem från stan, jag hade tänkt ha den på min brors 25 års fest men jag måste prova den till det jag ska ha innan jag bestämmer mig att ha kvar den..

Erik kommer snart hem (vi är ju ensamma hos mig och honom hela helgen eftersom våra föräldrar är i Stockholm) och jag har precis slängt in sconesen i ugnen!


second hand

Jag har ju som sagt spenderat nästan hela dagen med mormor och sista stoppet blev på Röda korset. Jag hittade två tröjor, en väska, byxor och ett skärp (jag harALDRIG hittat något i en second hand butik förut) och allt gick på typ 5 kronor, helt sjukt!!! Jag har ju alltid velat ha såna här byxor och äntligen hittade jag ett par (dom är högre i midjan på riktigt), för ett vääldigt bra pris! På bilderna ser ni lite av de jag köpte, men det mesta är snyggare i verkligheten, som vanligt..

Nu kommer snart Erik och vi ska mysa järnet ikväll, hoppas ni har en bra kväll!


mysig lunch med mormor

Vi har precis lunchat och köpt en jacka till mamma (hon behövde en och jag kände mig manad att hitta en haha) visst är jag världens bästa dotter? Aja, idag är det vilodag men sen ska jag och Linnéa ut och rida en sväng, skönt!


kämpar mig hem till mormor i stormen


new in

Äntligen har jag köpt nya tränings skor, och dom är så himla sköna!! Idag har jag hunnit med hela tre träningspass och nu lagar ju jag och Erik som sagt mat, kommer bli gott!! Efter maten står 90210 på schemat.


lagar mat

Vad det blir får ni se sen!!


godnatt

Med ett litet inlägg säger jag godnatt, är helt slut efter dagen med plugg, möte, träning och tråkiga nyheter. Älskade Sune❤


dagens


Florence + The Machine

 
Åh det här är så bra musik!!

godmorgon

Ja idag har jag ju som sagt sovmorgon till 10 i 12 och det är verkligen hur skönt som helst! Jag hade tänkt att starta min dag med en pw, men när ja vaknade öste regnet ner... så jag unnade mig en frukost med bananplättar istället! Efter skolan är det personalmöte och gym som står på schemat, goodie!
 

härlig söndag

På eftermiddagen tog vi en promenad till stallet för att ta in hästarna, väldigt mysigt!! Jag fick också precis reda på att jag har sovmorgon till 10 i 12 imorgon, fyfan vad gött!


ÄCKLIGA UPPLEVELSE, INGET JAG VILL SE IGEN

Hej på er, dagen har bjudit på både vackra och äckliga ögonblick idag. Det började bra med ett ridpass på Baltazar (jag kommer rida honom 3 gånger i veckan framöver) och när jag var klar med det började det äckliga. Det finns ju får i stallet som nu har fått massa lamm och dom går i samma hage som hästarna, och idag blev hästarna galna och jagade dom mer än vanligt, det slutade med att ett av lammen blev trapad på så dom i stallet kommer behöva slå ihjäl den senare idag. Jag tog ut Sune från hagen för han var värst, men när jag släppte ut Baltazar igen blev han galen i lammen han också. Jag vet inte vad lösningen kommer vara, men det var jävligt otäckt att se allt detta, små OTROLIGT söta lamm bli ihjäl trampade av våra dumma hästar, usch! Jag måste också berätta igen att Sune mår inte bra, han har ont i ryggen just nu men vi tyckte nästan han haltade lite igen också, så massören kommer imorgon och efter det får vi se vad som händer! Men för att bli på lite bättre humör lägger jag upp lite inspererande bilder på allt möjligt.
 
Hörs sen, ni får även en liten film då på mig och Baltazar senare. 
 

seg lördag

Lite från idag, jobbet var för övrigt extremt stressigt idag, godnatt vi hörs imorgon!


USA

Som sagt, min mamma har fått för sig att vi ska bila från LA till Sanfransisco nästa sommar och det kommer bli så grymt! Hon har ju bott där när hon var ung men har inte velat åka tillbaka (fråga inte varför, men det har ju drabbat hela familjen) men nu vill hon det, och jag längtar redan haha! Vi har inte ens bokat något, men jag ser fram emot det så himla mycket ändå, äntligen får jag åka till Usa!!! Jag vill bara att tiden ska öka farten såååå himla mycket nu.

godmorgon

Det här var något av det mest deprimerande som hänt.


5 månader

Åh jag bara älskar min kille mer och mer för varje dag som går, och tiden går så himla fort, jag menar snart har vi varit tillsammans i ett halv år!! Och visst är rosen fin som jag köpte till honom förut?

Idag red jag spontant på Baltazar efter ett mag-pass, snacka om att jag kommer vara trött imorgon! Men nu säger vi godnatt och er fram mot en sovmorgon ❤


hungrig, arg och lycklig

Hej, har precis gjort matteprovet nu och det gick åt helvete och jag är svinhungrig nu, plus att jag har toffs idag, vad händer?! Men idag har ju jag och Erik 5 månader så jag är ändå lycklig, tiden har gått så fort❤


i'm in heaven

Efter en extremt jobbig dag unnade jag mig denna sötsak! Min huvudverk har precis gått bort men den kommer väl snart tillbaka när jag ska gräva ner mig i matten igen.


Love Is Easy

Hej på er, jag hittade några härliga bilder från Turkiet 2010 typ (andra gången vi var där, förra året var jag ju där med Lisa) och jääävlar vilka sommar känslor jag fick då, och vad jag vill tillbaka och vad brun jag va den sommaren, jag hade ju både varit på Cypern och i Turkiet på några månader. Men idag är det målnigt ute och det känns som att sommaren är flera år borta..
 
Men hur som helst, idag har jag tre mattelektioner och jag måste verkligen gå på alla för matteprovet imorgon gör mig galen. Min msk är också inställd idag så jag har världens håltimma, så himla segt. Jaja, jag tänkte bara meddela att jag fortfarande lever och att jag har världens träningsverk i rumpan och låren idag haha!

frågor och svar

Vad menar du med att du inte skulle "gått till nyeport annars"? inte tillräckligt fint för dig?

Så är det absolut inte! Men jag brukar inte vara på fritidsgårdar, det var jättefint där inne, men det är inte riktigt något för mig. Jag vill hellre vara hemma med kompisar osv. Helt enkelt inget för mig :)
 
Vart kan man köpa Yollibox? :)

Jag har köpt på Ica Kvantum och Ica Maxi här i Skövde, så jag antar att de flesta stora Ica butiker har de! :)
 
Vart är tröjan ifrån? 

Den tröjan köpte jag faktiskt i Danmark för... typ 3-4 år sen, och den är från märket Everlast.

tisdag eftermiddag

Efter gymmet (vilket blev ett benpass att tacka gudarna för) gick jag och köpte lite mat och gick till pappas kontor för att skriva klart mitt cv och skicka in det till nyttogubbar, och nu är allt klart så jag har BARA ridning och råplugg av matte kvar idag..


GYM

Idag slutade vi tidigt så är nu på gymmet och ska köra hårt som fan!


hata matte

Hola, är precis hemkommen från gymmet och har redan dränkt mig i matte för jag har prov på torsdag. Denna veckan kommer bli så himla jobbig med 2 prov och ett svenska tal.


+

Hej på er! Idag hade jag sovmorgon till halv tio vilket var väldigt skönt och nu sitter jag och försöker komma på ett tal om framtiden, någon som har ett förslag?
Hur som helst, jag tänkte bara tipsa om att bära en kjol till något snygg och "tufft" i sommar. Jag kommer verkligen blanda det gulliga med det tuffa, det blir så snygg blandning!!! Vitt på vitt är också så himla nice nu i sommar, åh vad jag vill börja använda sommarkläder NUNUNU. Efter skolan ska jag också till gymmet en sväng, love.

jobb jobb jobb

Idag är det lördag vilket innebar jobb för mig, efter det drog jag till gymmet en sväng och nu ligger jag och Erik i soffan och har filmkväll med 90210 och till det har vi frukt och yollibox (typiskt, en ny favorit!!!)


FRIDAY

Äntligen fredag, och dagen till ära har jag en röd klocka (som inte fungerar) och min nya röda blus på mig. Inte varje dag man får se mig i såhär mycket färger!


i know i can

Som lite utfyllnad slänger jag upp lite träningsbilder, åh jag blir så taggad av dom!!! Men ingen träning för mig idag, jag hade ju sån huvudvärk igår så jag får träna imorgon efter jobbet istället. Jag har också beställt hem nya tränings skor, humm undra vilka det blev... 
 
Efter skolan ska jag iallafall träffa Linn och vi ska till Nyeport för att fota (jag skulle inte gått dit annars haha) och ikväll är det en liten speling som gäller, bye.

yollibox

Åh jag bara ÄLSKAR yollibox och det är ju inte alls så onyttigt som typ Ben&Jerry's. Min kväll har jag iallafall spenderat med min kärlek, vecko revyn och yollibox (men jordgubb va inte lika god som mango) Jag har också kommit fram till en sak ikväll, jag vill och SKA bo i LA när jag blir stor haha!

Jag måste också säga att jag har världens bästa pojkvän ❤


sick and tired

Godmorgon, idag verkligen dödar mitt huvud mig så jag bestämde mig för att stanna hemma i sängen, och jag ser fullständigt ut som ett troll. Annars ligger jag och kollar på 90210 vilket är världens bästa serie!


rött är sött

Hola, idag har jag gymmat, ridit, varit i skolan och allt möjligt så jag har inte hunnit blogga alls. Jag fick däremot med mig en blus hem från stan, men jag har inte bestämt mig ifall jag ska ha kvar den.. Jaja, jag och älskling säger godnatt redan nu!


sista lovdagen

Idag, sista lovdagen, har jag och Erik spenderat tillsammans haha och jag tänkte dela med mig av lite bilder från idag. Först jävligt mycket gym (jag kan knappt gå på mina ben än) och efter det käkade vi lite, jag har till och med hunnit göra massa läxor idag. När vi hade käkat gick vi hem till mig och satte oss i solen och åt lite Yollibox (SÅ HIMLA GOD) och jag hade bara bikini på mig, helt sick, våren är äntligen påväg! När jag frös lite för mycket kröp jag ner i jacuzzin med Erik. Nu står mamma och lagar våfflor och jag kollar på Halv åtta hos mig, och jisses vad långt inlägg detta blev haha.

tisdag morgon

Godmorgon på er! Vi har precis käkat lite och kollar nu på 90210 och efter det ska vi till gymmet och döda haha.


Attracting Flies

Hej på er! Idag är det den näst sista lovdagen, tyvärr. Men jag har haft ett bra lov och det är huvudsaken! Idag skulle jag och Erik in till gymmet och köra hårt eftersom det har blivit väääldigt mycket mat (dålig också) och ingen träning i påsk för att gymmet har varit stängt osv. MEN eftersom Björn i stallet hade terängträningar på gården idag var vi tvungna att kolla på den lite så tiden bara rann iväg och det blev ingen träning idag heller, jag får helt enkelt bli totally dead tomorrow. Solen är ju däremot fortfarande uppe så och och min kärlek kanske tar en kvällspromenad när han kommer hem! Jag bjuder iallafall på en härlig sommarlåt sålänge.

Chokladdröm

Jag gjorde ju som sagt denna tårtan på mammas kalas igår och den är så himla god och lätt att göra! Väldigt mastig så man behöver inte äta så mycket heller. 
 
Botten:
200g smält smör
200g mörk choklad
2,5dl florsocker
3 ägg
1dl vetemjöl
 
Fyllning:
3 äggulor
1msk socker
3dl vispgrädde
150g mjölkchoklad
1,5msk kallt kaffe
 
Smält smör med bruten choklad på låg värme.
Ta av kastrullen och rör ner florsocker.
Tillsätt äggen ett i taget. Sikta ner vetemjölet.
Häll i bröad form och grädda på 175gradet i 15 minuter, den ska vara lite kladdig, låt svalna helt (min stog i kylen över natten)
 
Lossa den kalla kakan och diska formen (kanterna).
Vispa äggulor och socker poröst.
Smält mjölkchokladen i vattenbad. Tillsätt kaffe och rör till en slät kräm.
Blanda ner chokladsmeten i äggsmeten.
Vispa grädden och vänd försiktigt ner den, bred ut krämen på botten.
Stå kallt minst 3 timmar innan servering (helst en hel dag)